APUNTA’T A LA MITJA MÉS RÀPIDA

0
369

La Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme obre les inscripcions on-line
La Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme, prova que es celebrarà el proper diumenge, 4 de març de 2012, ja ha obert les seves inscripcions on-line. La prova repetirà el circuit de l’edició anterior, amb un circuit ben planer que afavorirà la consecució de bones marques, i ara, arriba amb una data ideal per a preparar la Marató de Barcelona.| Els drets d’inscripció són de 17 euros amb xip propi (19 euros sense xip groc) i per reservar el dorsal s’ha d’omplir el formulari on-line que hi ha a la pàgina oficial de la prova www.gesport.cat/mitjamaresme. Només hi ha 1800 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre d’inscripció. Entre totes les inscripcions realitzades abans del 1 de febrer, es sortejaran varis obsequis. La Federació Catalana d’Atletisme que ja va encarregar-ne l’organització del Campionat de Catalunya al 2010 en la seva 2a edició, torna en aquest 2012 a convertir la prova en la seu del Campionat Català de la distància, mantenint independentment la participació nacional i internacional. Aquest fet motiva als organitzadors a preparar-se per acollir, en els propers anys, l’organització del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Et convidem a ser partícip d’aquest projecte al 2012. CORRE, CORRE, …

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.