APUNTA’T A LA MITJA MÉS RÀPIDA

0
477

La Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme obre les inscripcions on-line
La Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme, prova que es celebrarà el proper diumenge, 4 de març de 2012, ja ha obert les seves inscripcions on-line. La prova repetirà el circuit de l’edició anterior, amb un circuit ben planer que afavorirà la consecució de bones marques, i ara, arriba amb una data ideal per a preparar la Marató de Barcelona.| Els drets d’inscripció són de 17 euros amb xip propi (19 euros sense xip groc) i per reservar el dorsal s’ha d’omplir el formulari on-line que hi ha a la pàgina oficial de la prova www.gesport.cat/mitjamaresme. Només hi ha 1800 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre d’inscripció. Entre totes les inscripcions realitzades abans del 1 de febrer, es sortejaran varis obsequis. La Federació Catalana d’Atletisme que ja va encarregar-ne l’organització del Campionat de Catalunya al 2010 en la seva 2a edició, torna en aquest 2012 a convertir la prova en la seu del Campionat Català de la distància, mantenint independentment la participació nacional i internacional. Aquest fet motiva als organitzadors a preparar-se per acollir, en els propers anys, l’organització del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Et convidem a ser partícip d’aquest projecte al 2012. CORRE, CORRE, …

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.