1a CARRERA 10kmRACC

0
310

El 13 de novembre convertirem el Circuit de Catalunya en territori runner
Viu l’emoció de córrer pel seu asfalt i de creuar-ne la meta! Escull la competició en què prefereixis participar, o combina els 10kmRACC amb la carrera de relleus.
Als 10kmRACC completaràs un recorregut de 10.000 m. al traçat del Circuit que acabarà en la pròpia meta. La carrera, adscrita a la Lliga Championchip 2011, es cronometrarà amb el sistema de xip, i durant la mateixa disposaràs d’avituallament líquid. Si prefereixes l’esport en equip, a la carrera de Relleus per parelles permet a cada integrant fer una volta completa al circuit curt (3.049 m). Quan el primer corredor acabi la seva volta haurà de treure’s la cinta amb xip que portarà al turmell i passar-la com a testimoni. Els equips disposaran d’avituallament líquid.| Pels més petits, les carreres infantils cobriran 1 km en la recta principal del Circuit, i no requeriran de xip.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.