1a CARRERA 10kmRACC

0
501

El 13 de novembre convertirem el Circuit de Catalunya en territori runner
Viu l’emoció de córrer pel seu asfalt i de creuar-ne la meta! Escull la competició en què prefereixis participar, o combina els 10kmRACC amb la carrera de relleus.
Als 10kmRACC completaràs un recorregut de 10.000 m. al traçat del Circuit que acabarà en la pròpia meta. La carrera, adscrita a la Lliga Championchip 2011, es cronometrarà amb el sistema de xip, i durant la mateixa disposaràs d’avituallament líquid. Si prefereixes l’esport en equip, a la carrera de Relleus per parelles permet a cada integrant fer una volta completa al circuit curt (3.049 m). Quan el primer corredor acabi la seva volta haurà de treure’s la cinta amb xip que portarà al turmell i passar-la com a testimoni. Els equips disposaran d’avituallament líquid.| Pels més petits, les carreres infantils cobriran 1 km en la recta principal del Circuit, i no requeriran de xip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.