Revista MARATHON de NOVEMBRE

0
427

Tres grans reportatges: PRIMER: Marató del Mediterrani: Gairebé 5.000 atletes entre las tres competicions. SEGON: Garmin Barcelona Triathlon: En tres anys la prova ha triplicat el nombre de participants. TERCER: Mitja Marató de Sant Cugat: Una de les mitges més antigues de Catalunya. i, A MÉS A MÉS, els comentaris de… entrevista a Domingo Pablos, coordinador de Sant Cugat. Primera Marxa per la Paràlisi Cerebral. Mitja Marató de Mollerussa. Marató i Mitja Marató de Collserola. Cursa Popular de Sant Muç, a Rubí. Cursa de 10 km Valls d’Andorra. Marxa per la Pau de Badalona. Caminada de Collbató. Primera Cursa Barri de Montbau, a Barcelona. Cursa Donem la Cara per la Sida, a Badalona. Kilian Jornet acaba ‘Cinc Curses, Cinc Continents’. Cursa Popular de Cornellà. Mitja Marató de Roda de Ter. Cursa de 10 Km Urbans de Manresa. Cros de l’Ametlla de Merola. Manel Tornero i la seva lluita a favor de les malalties rares (l’ataxia cerebelosa).| A les pàgines centrals com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals de NOVEMBRE i totes les del DESEMBRE. La coordinadora del Calendari, Alèxia (nova Redactora en Cap de Revista Marathon).ens ofereix en aquest número més de 50 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per a fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PER LA WEB a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: SUBSCRIPCIÓ PER TOT L’ANY 2012 més d’osequi els números de Novembre y de desembre per només 48 euros (més uns pantalons de córrer).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.