LA II MCD ARRENCA AQUEST CAP DE SETMANA AMB UN NOU RÈCORD DE PARTICIPACIÓ

0
419

La Marató Costa Daurada es consolida en la seva segona edició amb un 40% més d’inscrits i la presència de diversos atletes elit de renom.
La carrera comptarà amb un circuit certificat de 42,195km i un altre de 10K, amb sortida i arribada al parc temàtic de Port Aventura.
La II edició de la Marató Costa Daurada (MCD) ja està preparada per donar el seu tret de sortida diumenge que ve a les 9h del matí. 1.800 corredors són el nou rècord de participació, en una carrera que presenta moltes novetats, entre les quals destaquen cares conegudes com la presència de l’il·lustre Chema Martínez o Alexandra Panayotou, així com l’adaptació d’un circuit encara més veloç i més pla que el de l’any anterior.| La sortida de la MCD tindrà lloc al parc temàtic de PortAventura (Hotel Carib) des d’on els atletes començaran a córrer per completar un circuit d’un total de 42,195km, passant per les localitats de, Cambrils i Salou. En total, es recorreran dues voltes de 21,097km en un recorregut de perfil pla i amb l’atractiu de córrer pràcticament en tot moment ran de mar. El temps de cort es marca en 5:15h. D’altra banda, la carrera inclou com en la seva primera edició, el 10K Costa Daurada, amb dues voltes de 5km per Salou, amb sortida i arribada també des del mateix parc temàtic de PortAventura. Aquesta segona edició desplega un cartell molt destacat d’atletes elit que, juntament amb la presència de Chema Martínez –imatge de la prova-, situen a la MCD com un dels referents en carreres de fons del panorama català. La participació de corredors de la talla de Mohamed Behnmbarka o Rodrigo Torres en el 10K, així com de Benito Ojeda, David Guiamet o Marco Cepeda en la distancia Marató preveuen una carrera molt emocionant, on tornarà a córrer el vencedor de la passada edició, Víctor Morente, qui ho tindrà més complicat per repetir triomf. En categoria femenina, la catalana Marta Galmany s’erigeix com l’atleta més destacada per a la carrera del 10K. Propi de les grans maratons, la MCD comptarà amb la presència de llebres que marcaran quatre ritmes diferents de carrera: 3h, 3:30h, 3:45h i 4h, que permetran als participants tenir un referent d’inici a fi per aconseguir la seva marca personal. Entre les llebres, destaca la presència del triatleta internacional, Xavi Llobet i la ultrafondista, Alexandra Panayotou. El dissabte (10h Hotel Carib) previ a la competició, s’estableixen diferents activitats destinades al corredor, iniciant-se el dia amb un entrenament en grup dirigit per Chema Martínez i obert a tot el que vulgui, denominat “ Fun&Run”. Aquest entrenament servirà als corredors per oxigenar cames i escalfar motors per l’endemà. A la tarda, s’obrirà a les 15h la Fira del Corredor, una Expo amb stands i promocions de marques esportives del sector, en la qual els participants també hauran de recollir el seu dorsal i borsa del corredor. En finalitzar la tarda, a les 19h, tindrà lloc una taula rodona amb els atletes elit de la prova i Chema Martínez. Aquest cartell i la promoció desenvolupada al llarg de tot l’any, són el principal reclam d’una carrera en la qual s’han batut rècords i s’han inscrit un 40% més de corredors respecte a l’edició de 2010, on participaven prop d’1.100 corredors. Aquest bon acolliment consolida la MCD com a carrera i la posiciona com una de les maratons més ràpides del país i que més creixement pot tenir en els propers anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.