S’ACOSTA UNA NOVA EDICIÓ DE LA MITJA MARATÓ DE RIPOLL. 13-Nov.

0
418

El diumenge dia 13 de novembre es celebrarà el XXXIII Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès. La cursa té la distància de Mitja Marató (21.097 metres) i transcorre pel ja tradicional recorregut entre Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i tornada cap a Ripoll. Com ja és costum, al voltant de la cursa hi haurà diferents actes que realitzaran durant el mateix cap de setmana, adreçats als atletes participants i als seus acompanyants, i a tots els ripollesos i visitants. El dissabte 12 de novembre a les 4 de la tarda hi haurà curses infantils de curta distància pels més menuts (els nascuts entre el 2000 i el 2007) al Passeig de Sant Joan de Ripoll. Caldrà formalitzar les inscripcions a l’Ajuntament de Ripoll (piscina municipal) o al Consell Comarcal (Consell Esportiu del Ripollès) o a http://inscripcions.ceripolles.cat, abans de les 12h del divendres 11 de novembre.| El mateix dissabte a les 5 de la tarda es farà una visita guiada gratuïta al Museu Etnogràfic de Ripoll, per als atletes i acompanyants. El diumenge, dia de la cursa, hi haurà un ambient festiu amb l’actuació de gegants i grallers des d’abans de la sortida (prevista per les 10h del matí) fins a l’arribada a la plaça de l’ajuntament. Es tracta, doncs, d’un cap de setmana ideal per fer estada tota la família al Ripollès i gaudir de les activitats organitzades a l’entorn de la Mitja Marató. Inicialment estava previst que la cursa es celebrés el dia 20 de novembre, però degut a les eleccions al Congrés de Diputats, es va haver d’avançar una setmana la data. En principi aquest canvi no hauria d’afectar excessivament a la inscripció d’atletes a la Mitja Marató de Ripoll, i s’espera una participació similar a la de les últimes edicions. L’organització està en contacte amb atletes d’èlit que podrien participar a la cursa, i fins i tot hi hauria possibilitats que es superi l’actual rècord de la Mitja Marató de Ripoll que ostenta el kenyà G.Koech amb un temps de 1h 05 min 24 seg (1997). El rècord en categoria femenina és de la catalana Mª Vinyet Nogueró amb 1h17’26” (2006)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.