Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) i Núria Lauco (Club Triatló Granollers)

0
307

S’imposen al duatló de muntanya de Vallfogona de Ripollès
La població de Vallfogona de Ripollès va donar el tret de sortida a la primera duatló de muntanya de la Lliga nacional per la present temporada 2011-2012 , en un matí de diumenge amb una condicions climatològiques molt adverses els més de 100 duatletes inscrits van fer front a la pluja , el fred , la boira i per damunt de tot el fang present a lo llarg de tots els recorreguts : el 6 quilòmetres de cursa a peu inicials , 17 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i els darrers 3 quilòmetres de cursa a peu.| A la categoria masculina el duatleta Bolivià , que encara pertany a la categoría sub-23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) es va endur en claredat la victòria absoluta amb un temps de 1 hora 43 minuts i 16 segons , amb un marge de prop de 6 minuts per davant del segons classificat , el seu company de club Jaume Consola , el tercer graó de podi per Ferran Ros (C.E. Tribike Cabrils). Per equips 1º Cerrr Igualada (Gómez-Consola-Reymundi) 2º C.E. Tribike Cabrils ( Ros-Buch-Personal) 3º Club Triatló Granollers ( Sole-Gual-Ribot). A la vessant femenina treballada victòria per Núria Lauco (Club Triatló Granollers ) desprès de signar el millor parcial al segment de ciclisme , creuant la línia d’arribada amb un temps final de 2 hores 18 minuts 28 segons i un marge de 1 minut i 30 segons , per davant de Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) completant el podi la tercera classificada , Teresa Pons (CET Distance) . Per equips 1ª Club Triatló Granollers (Lauco-Espinosa-Santa Teresa) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-De la cuesta-Bosch).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.