Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) i Núria Lauco (Club Triatló Granollers)

0
406

S’imposen al duatló de muntanya de Vallfogona de Ripollès
La població de Vallfogona de Ripollès va donar el tret de sortida a la primera duatló de muntanya de la Lliga nacional per la present temporada 2011-2012 , en un matí de diumenge amb una condicions climatològiques molt adverses els més de 100 duatletes inscrits van fer front a la pluja , el fred , la boira i per damunt de tot el fang present a lo llarg de tots els recorreguts : el 6 quilòmetres de cursa a peu inicials , 17 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i els darrers 3 quilòmetres de cursa a peu.| A la categoria masculina el duatleta Bolivià , que encara pertany a la categoría sub-23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) es va endur en claredat la victòria absoluta amb un temps de 1 hora 43 minuts i 16 segons , amb un marge de prop de 6 minuts per davant del segons classificat , el seu company de club Jaume Consola , el tercer graó de podi per Ferran Ros (C.E. Tribike Cabrils). Per equips 1º Cerrr Igualada (Gómez-Consola-Reymundi) 2º C.E. Tribike Cabrils ( Ros-Buch-Personal) 3º Club Triatló Granollers ( Sole-Gual-Ribot). A la vessant femenina treballada victòria per Núria Lauco (Club Triatló Granollers ) desprès de signar el millor parcial al segment de ciclisme , creuant la línia d’arribada amb un temps final de 2 hores 18 minuts 28 segons i un marge de 1 minut i 30 segons , per davant de Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) completant el podi la tercera classificada , Teresa Pons (CET Distance) . Per equips 1ª Club Triatló Granollers (Lauco-Espinosa-Santa Teresa) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-De la cuesta-Bosch).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.