Comença la Challenge Solidària SANT JOAN DE DEU

0
320

El 6è Cros Solidari per a la Salut Mental dóna el tret de sortida a la CHALLENGE SOLIDÀRIA SANT JOAN DE DÉU. Aquest circuit de curses comptarà amb quatre curses puntuables que, de cara a la classificació final, tindran premi: els tres primers classificats a la categoria masculina i femenina tindran inscripció gratuïta a la Behobia-San Sebastián més bitllet d’avió i els quart, cinquè i sisè classificats tindran l’inscripció gratuïta a la Marató o a la Mitja Marató de Barcelona. La CHALLENGE SOLIDÀRIA SANT JOAN DE DÉU té com a finalitat crear una via per, mitjançant l’esport, canalitzar la solidaritat existent en els esportistes, sensibilitzar a la societat sobre els problemes de la infància, la salut mental, la discapacitat física i intel•lectual i la exclusió social existents a la nostra societat, així com difondre projectes i accions que porten a millorar les condicions de vida dels més desafavorits.| L’objectiu real és viure unes jornades de convivència lúdico-esportives, així com col•laborar amb els projectes que es desenvolupen a través de l’Obra Social per als diferents centres de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Província d’Aragó – Sant Rafael. Més informació a: web de la challenge.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.