Comença la Challenge Solidària SANT JOAN DE DEU

0
404

El 6è Cros Solidari per a la Salut Mental dóna el tret de sortida a la CHALLENGE SOLIDÀRIA SANT JOAN DE DÉU. Aquest circuit de curses comptarà amb quatre curses puntuables que, de cara a la classificació final, tindran premi: els tres primers classificats a la categoria masculina i femenina tindran inscripció gratuïta a la Behobia-San Sebastián més bitllet d’avió i els quart, cinquè i sisè classificats tindran l’inscripció gratuïta a la Marató o a la Mitja Marató de Barcelona. La CHALLENGE SOLIDÀRIA SANT JOAN DE DÉU té com a finalitat crear una via per, mitjançant l’esport, canalitzar la solidaritat existent en els esportistes, sensibilitzar a la societat sobre els problemes de la infància, la salut mental, la discapacitat física i intel•lectual i la exclusió social existents a la nostra societat, així com difondre projectes i accions que porten a millorar les condicions de vida dels més desafavorits.| L’objectiu real és viure unes jornades de convivència lúdico-esportives, així com col•laborar amb els projectes que es desenvolupen a través de l’Obra Social per als diferents centres de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Província d’Aragó – Sant Rafael. Més informació a: web de la challenge.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.