Celebrada la 26a edició de la Pujada i Baixada a Guanta

0
370

Malgrat la pluja i el mal temps dels dies previs, fins a 688 corredors van participar en la 26a edició d’aquesta popular cursa. Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la 26a edició de la tradicional Pujada i Baixada a Guanta. Un total de 688 corredors, dels 783 inscrits, es van aplegar diumenge a primera hora del matí per tal de completar el recorregut d’aquesta popular cursa local. La pluja i el fang van obligar els organitzadors a modificar el traçat de la cursa a última hora degut al riscós estat d’alguns camins, passant dels 12,3 km previstos inicialment als 11 km i escaig finalment correguts pels participants. En la categoria masculina el guanyador va ser en Jaume Domingo Soler, que va completar la pujada i baixada en 39 minuts i 17 segons. Pel que fa a les participants femenines, el millor temps va ser per a Isabel Oliván Moreno, que va acabar la cursa en 48 minuts i 16 segons. Jaume Domingo ha guanyat 5 vegades aquesta cursa i Isabel Oliván ja porta 4 edicions com a primera atleta femenina| Quant als participants locals, el millor temps va ser per a Raimon Barbany Merino, del Club Natació Caldes, que va finalitzar el recorregut en 42:57. i la Gemma Valle Sabé, amb un temps d’1h 00 15 segons. En finalitzar la cursa els corredors van rebre la tradicional samarreta commemorativa i, com a novetat d’enguany, un pantaló d’entrenament, juntament amb la bossa d’obsequis donats per diferents col•laboradors de la cursa. Els encarregats de fer el lliurament de premis van ser l’alcaldessa, Núria Colomé, i el regidor d’esports, Joan Casoliva. A banda de la Pujada i Baixada a Guanta, diumenge es va celebrar també la 32a edició de la cursa infantil de Guanta, que va comptar amb un total de 80 participants nascuts entre el 1996 i el 2009. Des de l’Ajuntament i el Club Atlètic Sentmenat es dóna les gràcies a tots els voluntaris i col·laboradors, sense la participació dels quals no hagués estat possible el bon desenvolupament i èxit d’aquesta popular i tradicional cursa local.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.