Celebrada la 26a edició de la Pujada i Baixada a Guanta

0
469

Malgrat la pluja i el mal temps dels dies previs, fins a 688 corredors van participar en la 26a edició d’aquesta popular cursa. Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la 26a edició de la tradicional Pujada i Baixada a Guanta. Un total de 688 corredors, dels 783 inscrits, es van aplegar diumenge a primera hora del matí per tal de completar el recorregut d’aquesta popular cursa local. La pluja i el fang van obligar els organitzadors a modificar el traçat de la cursa a última hora degut al riscós estat d’alguns camins, passant dels 12,3 km previstos inicialment als 11 km i escaig finalment correguts pels participants. En la categoria masculina el guanyador va ser en Jaume Domingo Soler, que va completar la pujada i baixada en 39 minuts i 17 segons. Pel que fa a les participants femenines, el millor temps va ser per a Isabel Oliván Moreno, que va acabar la cursa en 48 minuts i 16 segons. Jaume Domingo ha guanyat 5 vegades aquesta cursa i Isabel Oliván ja porta 4 edicions com a primera atleta femenina| Quant als participants locals, el millor temps va ser per a Raimon Barbany Merino, del Club Natació Caldes, que va finalitzar el recorregut en 42:57. i la Gemma Valle Sabé, amb un temps d’1h 00 15 segons. En finalitzar la cursa els corredors van rebre la tradicional samarreta commemorativa i, com a novetat d’enguany, un pantaló d’entrenament, juntament amb la bossa d’obsequis donats per diferents col•laboradors de la cursa. Els encarregats de fer el lliurament de premis van ser l’alcaldessa, Núria Colomé, i el regidor d’esports, Joan Casoliva. A banda de la Pujada i Baixada a Guanta, diumenge es va celebrar també la 32a edició de la cursa infantil de Guanta, que va comptar amb un total de 80 participants nascuts entre el 1996 i el 2009. Des de l’Ajuntament i el Club Atlètic Sentmenat es dóna les gràcies a tots els voluntaris i col·laboradors, sense la participació dels quals no hagués estat possible el bon desenvolupament i èxit d’aquesta popular i tradicional cursa local.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.