Laura Orgué, Campiona d’Europa de Quilòmetre Vertical

0
448

Salomon Santiveri Outdoor Team
L’atleta del Salomon Santiveri va polvoritzar el rècord de la prova i es va imposar a rivals de la talla de Oihana Kortazar i Corinne Favre
La població alacantina de Finestrat ha acollit aquest cap de setmana el Campionat d’Europa de Quilòmetre Vertical ISF. El dissabte es va celebrar la quarta edició del Quilòmetre Vertical Puig Campana amb un desnivell d’una mica més d’1.000 metres en uns 3.500 metres de longitud que culminen en el rocós cim del Puig Campana d’1.406 metres d’altura, una prova explosiva que en categoria femenina es va adjudicar Laura Orgué. L’atleta del Salomon Santiveri Outdoor Team es va imposar a rivals de la talla de Oihana Kortazar i Corinne Favre en aquesta quarta edició del Quilòmetre Vertical del Puig Campana. La victòria en categoria masculina va ser per a l’italià Urban Zemmer.| Orgué va millorar el rècord de la prova en cinc minuts després de dominar l’ascens, i tot això amb un excepcional crono de 44’01”. A gairebé 3 minuts, es classificava segona Oihana Kortazar, i després d’ella, la francesa Corinne Favre, a 15” de Oihana. Orgué va polvoritzar l’antic rècord femení (49’29”) que ostentava Mónica Ardid des del 2009. Amb aquesta victòria Orgué àmplia el seu palmarès en trail running, encara que el seu esport principal és l’esquí de fons. De fet, com a fondista participa en proves de la Copa del Món, Campionat europeu i nacional. Ha participat en dues ocasions en les Olimpíades d’hivern: Torino 2006 i Vancouver 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.