Rafa Botello a la Marató de N.York

0
416

Aquest matí amb sol i una mica de fred he disputat la marató més important del món, la ING New York City Marathon, unes condicions perfectes per córrer pels carrers de la gran ciutat. Estic content amb el resultat i el temps final. He tornat a quedar en el Top Ten i sobre he aconseguit la meva segona millor marca en aquest circuit duríssim, un temps de 1h42:30 per acabar en un ajustat esprint amb l’americà Adam Bleakney. Com sempre una pèssima sortida al pont de Verrazano ha fet que em acomiadés de la cursa, arribant a dalt del pont per sota del lloc 20 i passant el 16 en el quilòmetre 5, com és habitual m’ha tocat recollir atletes que s’anaven quedant fins a arribar a l’última milla en un grup de tres que ens tocaria disputar la plaça que donés el desè lloc. Content al cap la fi ja que aquest any comptava la nostra categoria amb 25 atletes elit i altres 20 o 25 més populars.| Donar les gràcies de nou a la organització per la invitació i el tracte rebut, al meu amic Francisco per la seva hospitalitat, Juan Carlos del Sands Beach per la seva companyia i la mare que ha estat el meu acompanyant aquest any. Tanco l’any amb un cinquè lloc en les maratons de Paris i Boston, un tercer en les Grandma Marathon, desè a Nova York, tretze en el Campionat del Món i subcampió del Món en el meu debut en un duatló.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.