LA PLUJA NO DESLLUEIX LA CURSA DE LES DONES DE BARCELONA

0
491

La setena edició de la Cursa de les Dones de Barcelona, amb 12.000 corredores inscrites, ha estat tot un éxit aquest matí. A pesar de la intensísima pluja que ha caigut a la Ciutat Comtal abans, duirant i desprès de la prova, ni la competició atlètica de 6 quilòmetres, ni el posterior festival d’aerobic s’han suspès. L’Alcalde de Barcelona, el sr. Xavier Trias, ha fet el donatiu, en nom de la organització, d’un xec a la Asociación Española Contra el Cáncer. Per cada atleta inscrita, la AECC rebía una aportació solidaria d’un euro.| La migfondista maresmenca María del Carmen González, de 23 anys, ha estat la vencedora amb un temps final de 23:36. González, que ha reeditat el seu triomf de 2010, s’ha imposat en un apretat esprint a la veterana fondista del Club Atlètic Vic Encarna García (23:38), i a la marxadora (avui, per un dia, corredora), María Vasco (23:39). Quarta i cinquena en meta han estat dues veteranes més; la andorrana Silvia Felipo (4ª), i la moianesa amb fitxa pel California Sport Sandra Sánchez (5ª). El circuit ha transcorregut pels carrers més céntrics de Barcelona, estant situades la sortida i la meta a la Avinguda María Cristina. La Gran Vía, el carrer Sepúlveda, la Ronda Sant Antoni, el carrer Pelai o el Paral·lel han estat algunes de les vies més emblemàtiques de la ciutat per a on ha transcorregut la cursa. En els vehícles del capdavant de la prova s’ha viscut, en alguns moments, confussió en quan al recorregut correcte a seguir, però aquest petit incident no ha afectat, en absolut, la classificació final, tot i que sí el temps, de les primeres corredores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.