Noves seccions al web del C.A.Torelló.

0
349

En primer terme, recentment el club ha activat una nova pàgina web: www.clubatletictorello.com. Més accesible, amb una navegació i accés a les diferents seccions més comode i més contingut. Juntament amb la nova web, el club ha entrat al món de les xarxes socials amb una pàgina al Facebook que porta el mateix nom que el club. I, finalment, dir que el club ja disposa de les participacions a la grossa de Nadal per a tots els seus socis i simpatitzants. Aquest any juguem amb el número: 20507. Bé Salva, això és tot. Gràcies per la teva atenció.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.