GARMIN S’AFEGEIX COM SPONSOR DE LA SANT SILVESTRE BARCELONESA

0
307

GARMIN sortejarà dos magnífics rellotges esportius amb GPS, Forerunner ® 610 entre els participants de la 13a Sant Silvestre Barcelonesa, que se celebrarà el proper 31 de desembre a Sant Cugat del Vallès. A més als tres primers atletes de la general home i dona també tindran un Forerunner de Garmin. D’aquesta manera GARMIN s’afegeix com Timming Sponsor Oficial de la Sant Silvestre Forerunner ® 610 Rellotge esportiu amb GPS Paantalla tàctil, càrregues sense fils, alertes per vibració, training effect, monitor de freqüència cardíaca de corretja tova premium (alguns models), càlcul de calories segons la freqüència cardíaca, receptor d’alta sensibilitat, sessions d’entrenament personalitzades, bateria d’ió-liti recarregable.| NO ET QUEDIS SENSE DORSAL, CORRE, VIU-LA A SANT CUGAT, INSCRIUTE-JA

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.