Inscripció oberta pel Cros Escolar i la Cursa 10km de Santa Margarida i els Monjos

0
324

El Servei Municipal d’Esports, amb la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares d’alumnes de les escoles Arrels i Doctor Samaranch, l’Institut del Foix, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i Caixa Penedès, convoca el XX Cros Escolar de Santa Margarida i els Monjos, classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya, i la IX Cursa de 10 Km. La matinal esportiva es durà a terme el proper dissabte dia 12 de novembre. La Cursa de 10 Km començarà a dos quarts de deu del matí, amb un circuit de 5 Km mesurats i senyalitzats de terra, herba i asfalt que els corredors hauran de fer dues vegades i que transcorrerà per bona part del parc urbà del Foix.| Una hora més tard s’iniciarà el cros escolar esglaonant les sortides en funció de les edats i les categories. Tant l’arribada com la sortida de les curses es durà a terme al camp d’esports municipal. Les inscripcions per la cursa ja estan obertes i es poden fer a través del web www.santamargaridaielsmonjos.cat o

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.