Inscripció oberta pel Cros Escolar i la Cursa 10km de Santa Margarida i els Monjos

0
571

El Servei Municipal d’Esports, amb la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares d’alumnes de les escoles Arrels i Doctor Samaranch, l’Institut del Foix, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i Caixa Penedès, convoca el XX Cros Escolar de Santa Margarida i els Monjos, classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya, i la IX Cursa de 10 Km. La matinal esportiva es durà a terme el proper dissabte dia 12 de novembre. La Cursa de 10 Km començarà a dos quarts de deu del matí, amb un circuit de 5 Km mesurats i senyalitzats de terra, herba i asfalt que els corredors hauran de fer dues vegades i que transcorrerà per bona part del parc urbà del Foix.| Una hora més tard s’iniciarà el cros escolar esglaonant les sortides en funció de les edats i les categories. Tant l’arribada com la sortida de les curses es durà a terme al camp d’esports municipal. Les inscripcions per la cursa ja estan obertes i es poden fer a través del web www.santamargaridaielsmonjos.cat o

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.