LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA, UNA CURSA SEGURA

0
433

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa signa un conveni de col.laboració amb Creu Roja de Terrassa, entitat que cobrirà l’assistència sanitària en la propera edició de la cursa Mitja Marató de Terrassa, el 29 de gener de 2012.
El 29 de gener de 2012 es disputarà la tretzena edició de la Mitja Marató de Terrassa (21 km.) i setena edició de la cursa Santi Centelles (5 km.), organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. Al igual que en edicions anterior, els organitzadors treballant per assolir els objectius establerts, entre els quals destaca la seguretat de la cursa en tots els sentits, però molt especialment la seguretat mèdica. Creu Roja serà la responsable de la cobertura sanitària de la tretzena edició de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, que vetllarà per la seguretat de tots els seus participants.| A més de realitzar les primeres cures al lloc on succeeixi l’accident, Creu Roja disposarà de 3 desfibril.ladors semiautomàtics que, en qüestió de minuts, el temps es vital, poden prestar servei al lloc on s’ha produït una possible aturada cardíaca. Aquest fet, consolida una cursa cardiològicament segura i dóna un valor afegit de seguretat que l’organització de la Mitja Marató té sempre molt present i ho valora de manera molt significativa. L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa signa un conveni de col.laboració amb Creu Roja de Terrassa, entitat que cobrirà l’assistència sanitaria en la propera edició de la cursa Mitja Marató de Terrassa, el 29 de gener de 2012. El 29 de gener de 2012 es disputarà la tretzena edició de la Mitja Marató de Terrassa (21 km.) i setena edició de la cursa Santi Centelles (5 km.), organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. Al igual que en edicions anterior, els organitzadors treballant per assolir els objectius establerts, entre els quals destaca la seguretat de la cursa en tots els sentits, però molt especialment la seguretat mèdica. Creu Roja serà la responsable de la cobertura sanitària de la tretzena edició de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, que vetllarà per la seguretat de tots els seus participants. A més de realitzar les primeres cures al lloc on succeeixi l’accident, Creu Roja disposarà de 3 desfibril.ladors semiautomàtics que, en qüestió de minuts, el temps es vital, poden prestar servei al lloc on s’ha produït una possible aturada cardíaca. Aquest fet, consolida una cursa cardiològicament segura i dóna un valor afegit de seguretat que l’organització de la Mitja Marató té sempre molt present i ho valora de manera molt significativa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.