Obertes les inscripcions de la 32a Sant Silvestre del Masnou

0
467

La 32a edició de la Sant Silvestre Popular del Masnou es celebrarà el pròxim 26 de desembre de 2011 a la localitat que dóna nom a la cita. Per segon any consecutiu, el Club Atletisme La Sansi, al costat de l’Ajuntament del Masnou, organitzarà la Sant Silvestre més antiga de Catalunya, que en la passada edició va superar el rècord d’inscrits. Com a principal novetat al 2011, les dones correran 45 minuts abans, a les 11:00, que els homes, qui ho faran a partir de les 11:45.| L’organització espera més de 500 atletes fèmines, que gaudiran del protagonisme que mereixen, i més de 400 menors de 13 anys, que tindran el seu moment de glòria a partir de les10:15. El passat any, els participants van esgotar els 1.500 dorsals previstos sis dies abans de la prova, que després, amb àmplia presència d’aficionats, van omplir el ‘Port Olímpic’. En aquesta nova edició, els 2.000 corredors esperats, per només inscriure’s, rebran una samarreta tècnica Li-Ning i, igual que el 2010, una bossa amb nombrosos regals de Henkel, ChupaChups, Medilast, Powerade o ATO, entre d’altres, a més d’entrar en grans sortejos. La cursa comptarà amb la presència d’atletes internacionals, així com de cares conegudes del món de l’esport i d’altres àmbits socials. Les inscripcions ja estan obertes en www.santsilvestredelmasnou.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.