26ª Pujada i Baixada a Guanta

0
410

L’any 1986, Sentmenat acollia la primera edició de la Pujada i Baixada a Guanta, des del Club Atlètic volem retre homenatge a totes les persones i Entitats que, amb la seva desinteressada ajuda han permès que avui dia es pugui seguir celebrant la cursa. Lluny queda del record aquella primera edició en la que, motivat per la inexperiència i la manca d’informatització l’arribada se’ns va quedar col·lapsada durant molts minuts. A partir del 1987 aquest problema es va poder resoldre, avui dia i amb la incorporació del “xip” Informàtic l’any 1998, tot resulta més planer. Empreses Entitats, botigues, persones…, que han mantingut viu l’esperit atlètic a Sentmenat.| La bona sintonia entre el club Atlètic i l’Ajuntament de Sentmenat ha permès que aquesta cursa sigui una realitat. Ens sentim molt orgullosos de poder organitzar una de les curses més multitudinàries que es celebren a Catalunya, i això compensa tot els esforços que implica d’organitzar tres curses, la de Guanta amb gairebé un miler d’atletes, la infantil amb uns 140 i la dels petits amb prop de 60. Són molts records. Són moltes alegries. Seguirem endavant per a complaure totes els que estimen l’atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.