12.000 PARTICIPANTS EN LA CURSA DE LES DONES DE BARCELONA

0
494

Un total de 12.000 corredores prendran els calles de Barcelona el proper 6 de noviembre, amb motiu de la 7ª Cursa de les Dones. Les inscripcions estan tancades des de fa uns quants dies, un cop s’esgotaren els pitralls que la organització va establir com a sostre de corredores que la cursa podia admetre. Un any més, l’esdeveniment tindrà un carácter solidari; es destinarà un euro de cada inscripció per lluitar contra el càncer de mama; concretament serà la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), qui rebrà aquest donatiu.| Enguany la prova, de 6 quilòmetres, tindra en la Avinguda Maria Cristina el punt de sortida i arribada, un cop la organització ha decidit variar el centre neuràlgic de la cursa per tal de que pugui acollir amb prou garanties d’espai a les 12.000 participants. En les darreres sis edicions, la competició havia tingut el l’Arc de Triomf i en el Passeig Lluís Companys el seu centre neuràlgic. Enguany, però, la cursa continuarà recorrent el centre de la ciutat, així com alguns dels punts més emblmemàtics de Barcelona. De cara al triomf final, les favorites, igual que l’any passat, tornen a ser les catalanes María del Carmen González, de 23 anys, i María Vasco. La primera, vencedora al 2010, es presenta com a candidata a reeditar el triomf en la Cursa de les Dones desprès d’haver signat una temporada estival en pista molt bona, acreditant 2:05.55 en els 800 metres i 4:27.92 en el quilòmetre i mig. Maria Vasco, vencedora al 2009, no necesita presentació, als seus 36 anys; una medalla de bronze als 10 km marxa dels JJOO de Sydney’2000 i una altra del mateix metall als 20 km marxa del mundial d’Osaka’2007 son les seves millors credencials. Les 12.000 atletes podran recollir els seus pitralls i els respectius obsequis els dies 4 i 5 de novembre al Corte Inglés de Diagonal (Pça. de María Cristina), de 10 a 21:30 hores. Les corredores disposaran d’1h30 per completar el traçat de sis quilòmetres, i desprès de la competició, hi haurà un festival d’aerobic a la mateixa Avinguda Maria Cristina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.