Obertes les inscripcions de la Sant Silvestre a les Botigues de Running

0
361

Ja es poden realitzar les inscripcions de la XIII Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat’2011 de forma presencial. El cost de la inscripció és de 14 euros, en cas de no tenir-ne xip groc, l’organització posa a disposició del participant un xip d’un sol ús al preu de 2 euros. Les botigues que es podrán fer la inscripció seran: Running Vallès (Sant Cugat del Vallès), Benitosports Centre Comercial (Sant Cugat del Vallès), Kñera Esports (Terrassa), California Sports (Terrassa), Esports Molins (Sabadell), Runnersworld (Sabadell i Terrassa), Deportes Atleta´s (Barcelona) i J’Arribu (Cornellà).| A partir del 19 de desembre a la oficina OMET (Oficina Municipal d’Esport per a Tothom) al costat del pavelló municipal d’esports de Sant Cugat del Vallès, també es podrá realizar la inscripció presencialment. També podeu tindre tota la informació i fer les inscripcions per Online a la web www.santsilvestre.com i al facebook www.facebook.com/santsilvestre NO ET QUEDIS SENSE DORSAL, CORRE, VIU-LA A SANT CUGAT, INSCRIUTE-JA

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.