Obertes les inscripcions de la Sant Silvestre a les Botigues de Running

0
577

Ja es poden realitzar les inscripcions de la XIII Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat’2011 de forma presencial. El cost de la inscripció és de 14 euros, en cas de no tenir-ne xip groc, l’organització posa a disposició del participant un xip d’un sol ús al preu de 2 euros. Les botigues que es podrán fer la inscripció seran: Running Vallès (Sant Cugat del Vallès), Benitosports Centre Comercial (Sant Cugat del Vallès), Kñera Esports (Terrassa), California Sports (Terrassa), Esports Molins (Sabadell), Runnersworld (Sabadell i Terrassa), Deportes Atleta´s (Barcelona) i J’Arribu (Cornellà).| A partir del 19 de desembre a la oficina OMET (Oficina Municipal d’Esport per a Tothom) al costat del pavelló municipal d’esports de Sant Cugat del Vallès, també es podrá realizar la inscripció presencialment. També podeu tindre tota la informació i fer les inscripcions per Online a la web www.santsilvestre.com i al facebook www.facebook.com/santsilvestre NO ET QUEDIS SENSE DORSAL, CORRE, VIU-LA A SANT CUGAT, INSCRIUTE-JA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.