La millor informàtica per a uns 100K tradicionals a Terrassa

0
331

Com cada any es varen celebrar els 100K en pista de Terrassa, conjuntament amb els 50K que surten 3 hores més tard. Aquest any la organització ha afegit a la qualitat tradicional del cronometratge amb xip de ChampionChip exacte i fiable, la certificació dels temps de pas de Mitja Marató i Marató per a tots els participants a les dues competicions. Per la tarda es varen fer dins el circuit de curses de Terrassa, una sèrie de 5.000 femení i dues series de 10.000 masculins amb un total de 66 participants, que varen tenir el valor afegit de tenir el parcial personalitzat de cada quilòmetre als resultats. Una fita única fins ara a Catalunya. Podeu llegir els resultats complets de totes les curses amb els detalls dels parcials a www.mitjaterrassa.cat on també podreu fer la inscripció per a la mitja de Terrassa del proper 29 de gener i veure l’original cartell de l’edició 2012.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.