Doblet del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses

0
350

A la lliga de duatlons d’alta muntanya
El club triatló Sant Joan de les Abadesses ha estat l’autèntic dominador de la recentment finalitzada lliga nacional de duatló d’alta muntanya , assolint un meritori doblet conquerint la primera posició a la lliga nacional de 1ª divisió tant a la classificació masculina amb un conjuntat equip format per Aleix Fàbregas , Jordi Esclusa , Xavier Colomer i Dani Tudela a la vessant femenina l’equip ha estat liderat per la guanyadora absoluta del rànquing la Gironina Mariona Càtedra , acompanyada per Laia Cuevas , Paula de la Cuesta i Alba Xandri. A la lliga Nacional s’han celebrat 3 duatlons de muntanya molt concorreguts com son la primer edició del duatló de Lespaúles (Osca) i els clàssics duatlons de Vilallonga de Ter i la darrera jornada emblemàtica i degana prova de Queralbs-Núria . | En total 314 duatletes masculins i 30 duatletes femenines en representació de 16 clubs han participant amb èxit en aquesta exigent modalitat de duatlons d´alta muntanya

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.