Doblet del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses

0
459

A la lliga de duatlons d’alta muntanya
El club triatló Sant Joan de les Abadesses ha estat l’autèntic dominador de la recentment finalitzada lliga nacional de duatló d’alta muntanya , assolint un meritori doblet conquerint la primera posició a la lliga nacional de 1ª divisió tant a la classificació masculina amb un conjuntat equip format per Aleix Fàbregas , Jordi Esclusa , Xavier Colomer i Dani Tudela a la vessant femenina l’equip ha estat liderat per la guanyadora absoluta del rànquing la Gironina Mariona Càtedra , acompanyada per Laia Cuevas , Paula de la Cuesta i Alba Xandri. A la lliga Nacional s’han celebrat 3 duatlons de muntanya molt concorreguts com son la primer edició del duatló de Lespaúles (Osca) i els clàssics duatlons de Vilallonga de Ter i la darrera jornada emblemàtica i degana prova de Queralbs-Núria . | En total 314 duatletes masculins i 30 duatletes femenines en representació de 16 clubs han participant amb èxit en aquesta exigent modalitat de duatlons d´alta muntanya

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.