Samarreta Solidària

0
553

Em dic Manel Tornero, em podreu trobar habitualment a les curses populars que cada setmana es realitzen arreu del territori Català. Com tots vosaltres, comparteixo l’afició per correr desde fa uns quants anys.
He dissenyat una web a la red social Facebook la qual anomeno “Manel Tornero vs Enfermedades raras”, amb la intenció de promoure actes i activitats relacionades amb el món del Running per tal recaptar fons per diferents motius o gent que realment ho necessiti.| La pàgina es aquesta on us convido a entrar i fer-vos seguidors prenent a ME GUSTA En aquest cas he realitzat una samarreta tècnica de la marca Joma en color blau i vermell, disponible en talles S-M-L (el tallatge es força ajustadet.) Són samarretes de bona qualitat i tenen un modest preu de 10 euros. Tots els diners que es puguin recaptar aniran destinats a comprar joguines per a nens que es trobin hospitalitzats. Podeu contactar amb mi o be per la meva plana a Facebook o be al correu electronic kidd_runner@hotmail.com , estaré a diverses curses on puc fer-vos entrega de la samarreta, o bé per correu. També la podeu trobar a la botiga Rios Running a Mataró i al Bar-restaurant Eix Centric ubicat al Carrer Rosselló entre C/Balmes i Rambla Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.