Samarreta Solidària

0
427

Em dic Manel Tornero, em podreu trobar habitualment a les curses populars que cada setmana es realitzen arreu del territori Català. Com tots vosaltres, comparteixo l’afició per correr desde fa uns quants anys.
He dissenyat una web a la red social Facebook la qual anomeno “Manel Tornero vs Enfermedades raras”, amb la intenció de promoure actes i activitats relacionades amb el món del Running per tal recaptar fons per diferents motius o gent que realment ho necessiti.| La pàgina es aquesta on us convido a entrar i fer-vos seguidors prenent a ME GUSTA En aquest cas he realitzat una samarreta tècnica de la marca Joma en color blau i vermell, disponible en talles S-M-L (el tallatge es força ajustadet.) Són samarretes de bona qualitat i tenen un modest preu de 10 euros. Tots els diners que es puguin recaptar aniran destinats a comprar joguines per a nens que es trobin hospitalitzats. Podeu contactar amb mi o be per la meva plana a Facebook o be al correu electronic kidd_runner@hotmail.com , estaré a diverses curses on puc fer-vos entrega de la samarreta, o bé per correu. També la podeu trobar a la botiga Rios Running a Mataró i al Bar-restaurant Eix Centric ubicat al Carrer Rosselló entre C/Balmes i Rambla Catalunya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.