COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

0
321

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada catalana de cros 2011-2012 amb la celebració el diumenge 30 d’octubre del Cros d’Olot , que aquesta any arriba a la setzena edició. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb prop d’una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català. La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs que se celebrarà el proper 29 de gener a Mataró. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Sabadell el 22 de gener, i el Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 15 de gener a Vic. Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d’atletes atletes i els clubs que participaran als diferents Campionats d’Espanya de cros.| A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 4 de març encara amb seu per designar, i el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el 19 de febrer amb seu també per designar. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat d’Europa que es realitzarà a Velenje (Eslovenia) el proper 11 de desembre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.