Jaume Leiva sorprèn i fitxa pel Runnersworld Tarragona

0
481


Els principals objectius de Leiva són baixar de 1h 04 en Mitja Marató i de 2h 14 en Marató per fer mínima per a Londres 2012.
Totes les veus semblaven indicar que Jaume Leiva (Terrassa, 1983) anava a deixar el seu actual equip, el Club Atlètic Barcelonès, per falta d’incentius i un fix anual per temporada. Al final, el considerat millor atleta català de fons d’aquests moments, així ho ha fet i fitxa pel club d’atletisme Runnersworld Tarragona.
Amb aquest canvi, el maratonianà català pretén dedicar-li més temps a la seva carrera professional com a atleta, marcant-se com a objectius principals baixar de 1h 04 en Mitja Marató i de 2h 14 en Marató. Amb aquestes marques, l’atleta optaria a representar a Espanya en els JJOO de Londres en la distancia Marató.| Tenint en compte que fins ara Jaume Leiva s’ha estat dedicant d’una manera més amateur a l’atletisme, esport que compagina amb el seu treball de professor, es preveu que la nova temporada aconsegueixi baixar els seus temps i consagrar-se entre l’elit mundial. En paraules del corredor, “aquest any amb Runnersworld Tarragona vull dedicar-me el màxim que pugui a millorar les meves marques i fer bones actuacions en les competicions. Per a això, he deixat unes hores de treball i vaig a lluitar per això”. El contracte tancat amb Runnersworld Tarragona implica un suport total al corredor i s’estableix per a la present temporada 2011-12, amb possibilitat de renovació per a les posteriors. Per preparar els seus objectius, Leiva té previst córrer alguna prova de cros, a nivell local i nacional, i alguna de ruta de 10km, així com alguna mitja marató i marató. Així mateix, assegura la seva participació en les carreres més importants de la província de Tarragona, on pansa a ser la principal figura i reclam dels esdeveniments de Running Solutions, empresa associada al club Runersworld Tarragona.
En aquesta edició no podrà córrer la MCD, ja que disputarà la Behovia – SanSebastian el mateix dia, carrera sponsorizada per ADIDAS, marca que representa en l’actualitat. No obstant això, Leiva promet la seva participació en la MCD de 2012.
Les carreres més destacades que ja té tancades per córrer amb Runnersworld Tarragona són les següents: · Behovia  13.11 (debut amb RW)
· Mitja de Tarragona  27.11
· Mitja de Salou  18.12
· 10K Tarragona  29.1
· Mitja de Granollers  05.2
· 10K Cambrils  11.3
· Mitja de Barcelona  26.2
· Marató de Barcelona  25.3
En les dues proves de Barcelona, les més tardanes en el temps, és on Leiva espera complir els seus objectius i d’aquesta manera, presentar la seva sòlida candidatura per a Londres 2012, meta que des de l’equip Runnersworld Tarragona es pretén aconseguir amb el suport necessari per encaminar la carrera del jove català.
Millors marques personals de Jaume Leiva Temporada 2010 – 2011
1º Rànquing català de Mitja Marató 1:04:17 1º Rànquing català de Marató 2:17:57 Campió de Catalunya de Mitja Marató Subcampiona de Catalunya de 5000 m

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.