Obertes les inscripcions al 6è Cros Solidari per la Salut Mental-Sant Boi. 27-nov.

0
564

El proper 27 de novembre de 2011 tindrà lloc la sisena edició del Cros Solidari per la Salut Mental organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, per l’Ajuntament de Sant Boi, pel Club d’Atletisme Sant Boi i compta amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme. El Parc de la Muntanyeta és el marc que acull aquesta prova esportiva i solidària que es celebrarà el proper 27 de novembre. Hi haurà curses de diverses modalitats on participaran més de 900 corredors i corredores. Primer serà el torn de les curses per a participants als Jocs Esportius Escolars. Desprès, participaran els atletes federats i no federats, més grans de 16 anys, en les categories Open Popular, que es divideixen en dues categories per a poder puntuar: A (3.550m.) femenina i B (5.550m.) masculina. Després serà el torn de la Open Popular C (1.150m.), de caràcter no competitiu i oberta a la participació de tot el qui vulgui córrer. La prova esportiva combina l’esport de competició d’elevat nivell amb la participació de caire popular. | Aquest Cros vol ser un exemple d’integració de l’esport dins la nostra societat, on siguin protagonistes escolars, atletes federats i tot tipus de ciutadans que vulguin participar. I en aquesta edició es complirà exactament ja que desapareix la categoria Open Salut Mental. Tot un gest d’hospitalitat vers a les persones que moltes vegades no tenen participació en aquest tipus d’esdeveniments. Un altre tret important d’aquest Cros és la col•laboració desinteressada de Intecserveis que seran els encarregats de posar a punt els circuits al Parc de la Muntanyeta. Intecserveis és un Centre Especial de Treball (CET), sense ànim de lucre que pertany a la Fundació Germà Benito Menni, creada per l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, Província d’Aragó – Sant Rafael. Aquest centre, amb seu a Sant Boi, te com a principal objectiu la integració laboral de persones amb trastorns mentals, risc d’exclusió social i altres discapacitats amb el recolzament d’un equip de professionals. La recaptació del Cros Solidari es destina als projectes de recerca en malalties mentals de la Fundació Sant Joan de Déu per a la recerca i la docència. El projecte per aquest any és agrupar aquestes iniciatives atlètiques en un circuit de curses solidàries: CHALLENGE SOLIDÀRIA SANT JOAN DE DÉU. El grup de curses són: • 6è Cros Solidari per a la Salut Mental. 27 de novembre de 2011 • 27a Cursa Popular Vila de Sant Boi. 18 de març de 2012 • 2a Cursa Popular “Córrer per la infància”. Data a determinar • 4ª Carrera Popular Pinar de San José. 20 de maig de 2012

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.