L’equip de adidas running celebra la incorporació de Carles Castillejo i Julio Rey

0
470

La marca alemanya recupera a dos dels seus baluards, unint-se a grans atletes com Arturo Casado i Rafael Iglesias
adidas running està de celebració: dos dels millors atletes del panorama espanyol s’incorporen a la família adidas. Carles Castillejo i Julio Rey tornen a la gran família en la qual fa anys van estar, recuperant així la marca alemanya a dues dels seus grans baluards. L’atleta català Carles Castillejo, olímpic a Atenes i Pequín i Campió d’Espanya en 5.000 m (2004) i en 10.000 (2009), prepara de la mà de la marca adidas el seu debut en la marató, el proper 4 de Desembre en el Campionat d’Espanya a Castelló. Tot apunta al fet que farà un excel·lent paper, en tenir una de les millors marques del 10.000 de tots els temps (27:39.79).| Per la seva banda, Julio Rey torna a la competició amb l’objectiu de participar en els propers JJOO de Londres. L’actual recordista d’Espanya de marató (2h06:52) es prepara per a aquesta gran cita de la mà de la seva dona i atleta internacional Vanesa Veiga, tots dos amb equipació adidas. Amb aquesta ampliació de la família, adidas vol demostrar la seva forta aposta pel món del running, que esperem ens segueixin brindant moltes alegries.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.