OBERTES INSCRIPCIONS PER LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA 2012

0
427

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa obre les inscripcions per participar en la 13ena edició de la Mitja Marató de Terrassa i la 7ena edició de la Cursa Santi Centelles, de 5 km., que es disputarà a Terrassa el 29 de gener de 2012.
Les inscripcions es poden dur a terme a traves de la web de l’entitat organitzadora, www.mitjaterrassa.cat fins les 19 hores del dia 25 de gener de 2012.| Els preus d’inscripcions son els següents:
– MITJA MARATÓ TERRASSA (10 km.): 16 euros – CURSA SANTI CENTELLES (5 km.): 8 euros – XIP (OPCIONAL): 10 euros A partir del mes de gener de 2012 els preus d’inscripcions augmenta 2 euros el seu preu: – MITJA MARATÓ TERRASSA (10 km.): 18 euros – CURSA SANTI CENTELLES (5 km.): 10 euros La Mitja Marató de Terrassa ha adquirit un gran prestigi dintre del calendari de curses atlètiques, tant a nivell nacional com internacional, amb la participació de corredors de l’elit del mon de l’atletisme. La Mitja Marató de Terrassa, edició darrera edició, ha anat creixent en tots els aspectes, especialment en la participació, l’última prova disputada es va tornar a batre el record amb 3.200 atletes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.