GRAN MATINAL ATLÈTICA A LA 1ª JORNADA DEL CAMPIONAT DEL VALLÈS

0
509

Aquest diumenge 23 d’octubre s’ha celebrat la 1a jornada del Campionat del Vallès de pista a l’aire lliure a les instal•lacions de Can Rosés de Rubí. En aquesta 1a jornada del campionat han participat més de 200 atletes en les diferents disciplines atlètiques, bàsicament han estat clubs del Vallès Occidental i Oriental. Els més representatius han estat el J.A. Sabadell, el C.A. Castellar, el U.A. Barberà, el C.A. Granollers, el C.A Mollet i l’organitzador la Unió Atlètica Rubí, cal destacar la magnífica participació a les proves de alçada, llargada i javelot masculí. Malgrat ser el primer campionat que organitza la UAR la jornada ha transcorregut amb normalitat i dins dels horaris establerts per l’organització, excepte l’entrega de medalles de les últimes proves.| A les proves finals de relleus al 4X100 femení han guanyant el C.A. Granollers seguits de la U.A. Barberà i la U.A. Terrassa. Al 4X100 masculí també a guanyat el C.A. Granollers, en segona posició C.A. Castellar i la U.A. Rubí en tercera. També cal destacar la brillant actuació de l’atleta rubinença Andrea León en llançament de martell guanyant la seva prova amb 46’13 metres. Per al que respecta a l’actuació de la U.A.Rubí cal destacar la victòria d’en Cristian Jiménez en alçada amb un millor salt de 1’83 metres. En 400 mt en Jairo Lorenzo ha aconseguit el 2on lloc amb una marca de 1’03”4. El velocista David Guerrero ha aconseguit la 3a posició amb una marca de 23”3 i l’equip de relleus 4×100 format per Isaac Sánchez, Jairo Lorenzo, Cristian Jiménez i David Guerrero ha pujat al podi en 3er lloc amb un temps de final de 45”6 . En categoria femenina cal destacar la 3a posició de l’Anna Segarra en els 200 mll amb una marca de 27”8. La classificació per equips esta encapçalada, a falta de la segona jornada del diumenge vinent, per la J.A. Sabadell, en segon lloc la U.A. Barberà i en tercer lloc el C.A. Castellar. Bona participació, bon ambient atlètic a les nostres instal•lacions de Can Roses. Diumenge 30 d’octubre la 2ª Jornada que serà la cloenda de aquest Campionat que ja celebra la seva 48ª edició. Gràcies a tots i totes i molt especialment als voluntaris de la UAR pel seu magnífic treball.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.