Córrer enmig del Paradís

0
922

Si us agrada córrer hauríeu de llegir aquest llibre i si no també. Els que correu us hi veureu corrent, sentireu les olors, les emocions perquè aquest llibre s’ha escrit corrent. I si, en canvi, no en teniu costum, no hi patiu, més aviat que tard posareu un punt per no perdre la pàgina i passareu la porta perquè la lectura us haurà fet venir ganes de fugir corrent. Córrer enmig del Paradís narra l’evolució d’un personatge que, pels volts dels quaranta, esdevé corredor. De l’experiència en neix un gran canvi perquè sent com la vida s’omple de l’alegria del córrer. En aquests fulls hi trobareu els primers passos, els entrenaments, la llargada de les Maratons, els secrets, les tècniques, l’ambient de les curses d’arreu de Catalunya… En aquest llibre hi ha el país, hi ha l’esport i una idea: Abans que no s’acabi la vida s’ha de córrer el món perquè el món no s’acaba mai.| Pere Pinós Vilalta (Ponts, 1960). Cursà filologia catalana a Barcelona i hi impartí les primeres classes. Ara, els diumenges al matí els passa en qualsevol cursa, els dies feiners fa de professor a l’Institut de Ponts i a les tardes va a córrer. De tant en tant però també reposa, aleshores s’asseu i es posa a escriure.
dia: divendres dia 4 de novembre hora: 20,45 vespre lloc: Centre d’Entitats, C/Segle XX, 2 Tàrrega Club dAtletisme 100 x 100 Fondistes de Tàrrega info@fondistestarrega.com http://www.fondistestarrega.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.