Kilian Jornet s’imposa a Malàisia i signa un ple en el repte ‘Cinc carreres, cinc continents’

0
600

Amb aquesta victòria l’atleta del Salomon Santiveri dóna per conclosa la temporada de trail running on ha aconseguit triomfs històrics, com la seva tercera victòria en la TNF Ultra Trail del Mont Blanc
Després d’un merescut descans, Kilian Jornet començarà a preparar la temporada d’esquí de muntanya
Aquest cap de setmana Kilian Jornet ha acomiadat la temporada de trail running de la millor de les maneres, amb una victòria en la Mt Kinabalu International limbathon, on va donar el millor de si mateix per poder superar a l’Italià Marco vaig donar Gasperi. Kilian va recuperar els quatre minuts que li treia l’Italià en una brillant baixada, la segona mes ràpida de la història de la competició. Jornet va creuar la meta amb un temps de 2:37:04 seguit de De Gasperi i Luis Alberto Hernando. | La carrera d’aquest cap de setmana posava fi a la temporada de Trail Running, una temporada que per Kilian “ha estat molt especial, dura, omple d’emocions molt diferents. 15 carreres, 751km, 45.000m de desnivell i 77h amb un dorsal. 5 continents. Però ha estat molt més que això. Els nombres no poden representar gens de les emocions que he sentit. Han estat bonics viatges i carreres per descobrir, per divertir-se. Austràlia, Grècia, Califòrnia, Ultra Trail Mont Blanc, Sud-àfrica. Han estat moments durs, molt durs, on per intentar estar present a tot arreu vaig perdre la muntanya i amb ella les ganes de córrer, de competir. I després, han estat setmanes de plaure a la muntanya, per tornar a Malàisia, amb la il·lusió renovada”. Amb la victòria a Malàisia, Kilian conclou de la millor forma possible el projecte Cinc carreres cinc continents. El projecte va començar al maig a Austràlia amb la victòria en la The North Face 100 K, li va seguir la victòria W 100 a EUA, a Europa amb el triomf en el TNF Ultra Trail del Mont Blanc, on es va convertir en el primer atleta capaç de sumar tres victòries, i la primera posició en la Table Mountains Sud-africana. I finalment Malàisia, amb la victòria aconseguida en Mt Kinabalu International Climbathon. L’atleta del Salomon Santiveri es prendrà unes merescudes vacances abans de començar a preparar la temporada d’esquí de muntanya amb un desafiament en l’horitzó: els Campionats d’Europa d’Esquí de Muntanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.