CASTILLEJO I RODRIGUEZ s’imposen a Manresa en el català de 10000 ruta.

0
393

Avui s’ha disputat els 8ens 10 KMS URBANS DE MANRESA, alhora Campionat de Catalunya Absolut i veterà, amb record de participació amb 918 atletes classificats. CARLES CASTILLEJO (Kafewake Li Ning Gu) s’ha proclamat campió de Catalunya de la distància al imposar-se amb autoritat amb un temps de 29’51”. El maresmenc MARC ROIG (CA Laiteània) s’ha endut el sots-campionat català amb 30’20” i l’atleta afincat a Navarcles POL GUILLEN (FCBarcelona) ha ocupat la tercera plaça amb 30’22”. | En categoria femenina, la millor ha estat LIDIA RODRIGUEZ (AT Santutxu) amb 34’09”. Segona ha arribat MIRIAM ORTIZ (ISS-L’H) amb 35’05”. El tercer esglaó del podi ha estat per la vallenca MARTA GALIMANY (ISS-L’H) amb 37’14”. Per equips, l’Avinent Manresa (David Martinez, Just Sociats, Pol Guillen) s’ha imposat en categoria masculina per davant de CA Valls d’Andorra (Marcos Sanza, Toni Bernadó, Manuel Fernández) i California Sports. En categoria femenina, tambè ha estat la formació manresana (Meritxell Soler, Maria Riera i Manela Martinez) qui s’ha endut el titol català per a clubs.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.