CASTILLEJO I RODRIGUEZ s’imposen a Manresa en el català de 10000 ruta.

0
648

Avui s’ha disputat els 8ens 10 KMS URBANS DE MANRESA, alhora Campionat de Catalunya Absolut i veterà, amb record de participació amb 918 atletes classificats. CARLES CASTILLEJO (Kafewake Li Ning Gu) s’ha proclamat campió de Catalunya de la distància al imposar-se amb autoritat amb un temps de 29’51”. El maresmenc MARC ROIG (CA Laiteània) s’ha endut el sots-campionat català amb 30’20” i l’atleta afincat a Navarcles POL GUILLEN (FCBarcelona) ha ocupat la tercera plaça amb 30’22”. | En categoria femenina, la millor ha estat LIDIA RODRIGUEZ (AT Santutxu) amb 34’09”. Segona ha arribat MIRIAM ORTIZ (ISS-L’H) amb 35’05”. El tercer esglaó del podi ha estat per la vallenca MARTA GALIMANY (ISS-L’H) amb 37’14”. Per equips, l’Avinent Manresa (David Martinez, Just Sociats, Pol Guillen) s’ha imposat en categoria masculina per davant de CA Valls d’Andorra (Marcos Sanza, Toni Bernadó, Manuel Fernández) i California Sports. En categoria femenina, tambè ha estat la formació manresana (Meritxell Soler, Maria Riera i Manela Martinez) qui s’ha endut el titol català per a clubs.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.