ARRIBA LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

0
485

El 29 de gener de 2012 es disputarà a Terrassa una nova edició de la Mitja Marató, la tretzena.
Ahir es va dur a terme la presentació oficial de la tretzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), que es disputarà el 29 de gener de 2012, juntament amb la setena edició de la cursa Santi Centelles, de 5 km. L’acte de presentació va estar dirigit pel Sr. David Otero, president de l’AEMMT, i el Sr. Pere Navarro, Alcalde de Terrassa, on van destacar les novetats mes importants que presentarà aquesta nova edició de la Mitja Marató i van mostrar el cartell promocional de la XIII Mitja Marató Ciutat de Terrassa, obra del fotògraf, com en les darreres edicions, Jordi Canyameres.| Entre les novetats, destaca la modificació del seu recorregut amb l’objectiu d’obrir-se mes a la ciutat. Els atletes recorreran el centre de la ciutat, així com els barris de Ca N’Anglada i Can Roca. La sortida i l’arribada no variaran d’ubicació, el Passeig 22 de Juliol, des d’ on els corredors descendiran pel Passeig de Les Lletres, el carrer del Nord, la Creu Gran, el Passeig del Comte d’Egara. Continuaran cap a la zona universitària passant per l’Avinguda Jacquard i el carrer Colom. Bona part del tram que fins ara transcorria per l’Avinguda del Vallès s’ha desviat pel centre del barri de Ca N’Anglada. L’arribada a la Avinguda Bejar es farà suavitzant alguns trams. A més, un kilòmetre de la Mitja passarà per l’interior del barri de Can Roca fins acabar al Parc de Vallparadís, on es farà entrega dels trofeus (a partir d’ara només als tres primers classificats masculins i femenins de cada una de les dos probes). El punt i final de la tretzena edició de la Mitja Marató el posarà, com es habitual, la tradicional botifarrada. Segons el president de l’AEMMT “la prova ha adquirit ja un cert glamur” i la qualifica de “ciutadana, plural i integradora”. Otero també va destacar el creixement que ha tingut la participació d’atletes terrassencs, que s’ha multiplicat per sis, dels 200 de la primera edició als 1.200 de l’última. L’última edició celebrada es va batre record de participants amb un total de 3.200 atletes. També es diferenciarà la sortida de les dos curses amb una separació de cinc minuts per diferenciar els participants de cada prova . I per primer cop, cada atleta podrà saber el seu temps real, no el de sortida. Mes novetats, les tanques de la sortida i arribada les aportarà un patrocinador de l’entitat i no l’Ajuntament. Creu Roja substituirà a Mútua de Terrassa en l’assistència sanitària de la cursa. Hi haurà tres ambulàncies i tres desfibril.ladors. Participaran en la festa diferents colles de la ciutat, com Dracs, Capgrossos, Gegants i Trabucaires. Aquesta edició, l’obsequi pels participants a la Mitja Marató serà una prenda tècnica. Ahir també es va fer públic un dels signes d’identitat de la Mitja Marató de Terrassa, el seu cartell promocional, realitzat, com es habitual, pel fotògraf Jordi Canyameres. Per aquesta tretzena edició, s’ha buscat una fotografia divertida que trenca amb la serietat de la darrera edició que mostrava els rostres de dos atletes en actitud concentrada. Les inscripcions a la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles es pot fer a traves d’internet: www.mitjaterrassa.cat a un preu de 16 euros la Mitja Marató, de 10 km., i 8 la carrera Santi Centelles, de 5 km. El preu pujarà dos euros per cada una de les proves a partir del mes de gener. | El pressupost estimat de la cursa es de 200.000 euros. La festa de presentació serà el 20 de gener en el remodelat Teatre Principal de Terrassa..

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.