XXI Cursa de Muntanya C.E.C – Collserola

0
514

El Centre Excursionista de Catalunya, desprès de 20 anys organitzant la Cursa de Collserola, en aquesta edició ha volgut afegir una prova més llarga i atlètica, com és una Mitja Marató, i mantenir la cursa curta per no perdre el caràcter popular i obert a tots tipus de participants amb més o menys condició física o que volen fer-la caminant, com es realitzava en els seus inicis. El recorregut transcorre per la zona sud del Parc Natural de la Serra de Collserola amb unes impressionants vistes sobre la ciutat de Barcelona i el Baix Llobregat i que té com a punts més elevats el cim de Sant Pere Màrtir (399m) i el Turó de Castellví (461m).  Data de la cursa:27 de Novembre de 2011| Lloc de realització: Campus Nord UPC (Barcelona) Organització: Centre Excursionista de Catalunya (http://www.cec.cat) Col·laboració: Ajuntament de Barcelona

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.