Torna el Costa Brava Xtrem Running amb descomptes a la inscripció

0
391

La cuarta edició del Costa Brava Xtrem que es celebrarà els dies 18, 19 i 20 de maig de 2012 obre les inscripcions amb preus especiales fins el 31 d’octubre
Per a la trail running del Xtrem, els corredors podrán escollir por primera vegada entre la modalitat amb o sense hotel per a la seva inscripció La IV edició del Costa Brava Xtrem Running torna al calendari de les curses de muntanya ineludibles de cada temporada amb preus especials en la inscripció. El passat 1 d’octubre es van obrir les llistes per a la inscripció dels corredors i fins al 31 del mateix mes hi ha temps per beneficiar-se d’interessants descomptes.| La Costa Brava Xtrem, única per la seva recorregut íntegre al costat del mar, tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de maig de 2012 amb les seves dues modalitats habituals: la Selva Marítima i l’Xtrem. Per a la Selva Marítima, de 25 km, les inscripcions quedaran tancades el 10 de maig. Per a la Xtrem, de 135 km de recorregut en tres dies, l’organització ofereix dues possibilitats d’inscripció amb o sense hotel, de manera que qui ho desitgi podrà pernoctar on vulgui. Les inscripcions, en aquest cas, quedaran tancades el 31 de març. A més, la carrera ofereix dos nous serveis. Un de consultes i assessorament mèdic a través de l’adreça de correu electrònic medical@cbxr.es i un altre d’assessorament al corredor en l’e-mail runner@cbxr.es.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.