Torna el Costa Brava Xtrem Running amb descomptes a la inscripció

0
309

La cuarta edició del Costa Brava Xtrem que es celebrarà els dies 18, 19 i 20 de maig de 2012 obre les inscripcions amb preus especiales fins el 31 d’octubre
Per a la trail running del Xtrem, els corredors podrán escollir por primera vegada entre la modalitat amb o sense hotel per a la seva inscripció La IV edició del Costa Brava Xtrem Running torna al calendari de les curses de muntanya ineludibles de cada temporada amb preus especials en la inscripció. El passat 1 d’octubre es van obrir les llistes per a la inscripció dels corredors i fins al 31 del mateix mes hi ha temps per beneficiar-se d’interessants descomptes.| La Costa Brava Xtrem, única per la seva recorregut íntegre al costat del mar, tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de maig de 2012 amb les seves dues modalitats habituals: la Selva Marítima i l’Xtrem. Per a la Selva Marítima, de 25 km, les inscripcions quedaran tancades el 10 de maig. Per a la Xtrem, de 135 km de recorregut en tres dies, l’organització ofereix dues possibilitats d’inscripció amb o sense hotel, de manera que qui ho desitgi podrà pernoctar on vulgui. Les inscripcions, en aquest cas, quedaran tancades el 31 de març. A més, la carrera ofereix dos nous serveis. Un de consultes i assessorament mèdic a través de l’adreça de correu electrònic medical@cbxr.es i un altre d’assessorament al corredor en l’e-mail runner@cbxr.es.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.