Curses de muntanya

0
603

El Grup de Muntanya d’Argentona organitzarà el proper diumenge 13 de novembre la novena edició de la Cursa de Muntanya Castell de Burriac “Trofeu Pere Asturiano”, prova que tancarà el IX Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC. La carrera (de 26 km i 1.250 m de desnivell positiu), també coneguda amb el nom de Burriac Xtrem 2011, transcorre gairebé en la seva totalitat per l’àrea protegida del Parc de la Serralada Litoral, a la comarca del Maresme, passant pels termes municipals d’Argentona i Cabrera de Mar. L’entorn natural per on es correrà, a tocar de poblacions amb una important industrialització i moltes urbanitzacions, sorprendrà a més d’un per la seva impressionant bellesa. Sens dubte es tracta d’una d’aquelles curses de muntanya que tothom hauria de programar al seu calendari.| El període d’inscripcions, ja obertes, finalitzarà el proper 6 de novembre, o fins que s’arribi als 400 inscrits. El lloc de sortida i d’arribada és la plaça Nova d’Argentona. En cas de pluja, s’anirà al Pavelló d’Esports Municipal. El lliurament de dorsals es farà el mateix dia de la cursa, de 8 a 8.30 h, al punt de sortida. Per retirar el dorsal serà imprescindible presentar el comprovant d’ingrés i la llicència federativa original, o bé contractar la llicència temporal amb l’organització. A les 8.30 h, es farà una breu reunió informativa pels participants. La sortida serà a les 9 h. Els corredors que arribin al control de pas del Turó de Cirers (C3) amb més de 2 hores, hauran de deixar el dorsal i abandonar la competició. Aquests corredors si volen continuar corrent, ho faran sota la seva responsabilitat. L’arribada es tancarà a les 13.00 h, i el lliurament de premis es farà a la mateixa hora.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.