BROOKS PATROCINADOR ESPORTIU DE LA 13º SANT SILVESTRE

0
432

La marca Brooks tornarà a ser patrocinador esportiu de la Sant Silvestre Barcelonesa, que es disputarà el proper 31 de desembre de 2011 al municipi de Sant Cugat i que té previst arribar als 3.000 corredors. Brooks serà un dels socis principals de la Sant Silvestre i que es converteix una de la més importants del calendari català de ruta. La filosofia de Brooks ha estat sempre promoure els esdeveniments esportius i impulsar l’atletisme a nivell nacional. Brooks, tecnologia i innovació Brooks-empresa americana creada el 1914 – és pionera en la utilització de mitges soles de etilen acetat de vinil (EVA ™), convertint-se en una de les primeres companyies de calçat atlètic a aplicar la tecnologia EVA. És per això que avui en dia encara és un estàndard de la indústria per altres marques del sector. Des de llavors la marca ha progressat en el mercat del running fins convertir-se en l’empresa número u en el mercat americà. | A Europa Brooks va de camí a seguir la mateixa tendència que als EUA i apostes com la Sant Silvestre Barcelonesa així ho demostren. El creixement de Brooks està basat en la tecnologia i la innovació. Des de 2008 és la primera empresa que va presentar una sola central completament biodegradable – BioMoGo-, i el 2010 va protagonitzar el llançament de DNA, el compost d’amortiment intel · ligent que s’adapta al tipus de corredor i al nivell d’impacte. Corre, viu-la a Sant Cugat, inscriu-te ja

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.