XXXIII Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès

0
483

Mitja Marató Ripoll 2011. Ja podeu inscriure-us al XXXIII Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès que es farà el dia 13 de novembre de 2011 pel ja tradicional recorregut entre Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i tornada cap a Ripoll. Aquesta és una de les proves atlètiques més antigues del calendari català de curses de fons i és coneguda, entre altres coses, pel seu magnífic entorn natural, pel seu perfil suau tot i trobar-se en una zona muntanyenca, per disposar d’una carretera tancada exclusivament per als atletes, i pel magnífic ambient que acompanya a tots els participants i acompanyants durant la cursa.| En aquesta edició es potenciarà encara més l’ambient pels acompanyants tant pel dia de la cursa -a l’entorn del monestir de Ripoll- com pel dia anterior, ja que durant la tarda de dissabte es tornaran a repetir les curses infantils de curta distància i també hi haurà una visita guiada gratuïta al nou Museu Etnogràfic de Ripoll. Això combinat amb l’àmplia oferta turística de Ripoll, fan que el cap de setmana del 12 i 13 de novembre sigui una proposta ideal per a gaudir tota la família del Bressol de Catalunya en un ambient atlètic i històric-cultural.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.