XXXIII Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès

0
353

Mitja Marató Ripoll 2011. Ja podeu inscriure-us al XXXIII Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès que es farà el dia 13 de novembre de 2011 pel ja tradicional recorregut entre Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i tornada cap a Ripoll. Aquesta és una de les proves atlètiques més antigues del calendari català de curses de fons i és coneguda, entre altres coses, pel seu magnífic entorn natural, pel seu perfil suau tot i trobar-se en una zona muntanyenca, per disposar d’una carretera tancada exclusivament per als atletes, i pel magnífic ambient que acompanya a tots els participants i acompanyants durant la cursa.| En aquesta edició es potenciarà encara més l’ambient pels acompanyants tant pel dia de la cursa -a l’entorn del monestir de Ripoll- com pel dia anterior, ja que durant la tarda de dissabte es tornaran a repetir les curses infantils de curta distància i també hi haurà una visita guiada gratuïta al nou Museu Etnogràfic de Ripoll. Això combinat amb l’àmplia oferta turística de Ripoll, fan que el cap de setmana del 12 i 13 de novembre sigui una proposta ideal per a gaudir tota la família del Bressol de Catalunya en un ambient atlètic i històric-cultural.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.