315 km per tocar el cel.

0
574

L’ultrafondista Alexandra Panayotou ha tornat a realitzar amb èxit el seu repte. En aquesta ocasió consistia en córrer els 315 km que separen Salisbury de Norwich sense parar i en solitari. Per aquesta ocasió, la causa solidaria que va triar l’atleta va ser la xarxa de Foodbank (banc dels aliments) de Trussell Trust a Anglaterra que té com a missió donar aliments per cobrir les necessitats bàsiques de gent en crisi. Panayotou va sortir el dijous 13 d’octubre a les 11:45 del matí tal com estava planificat. Al moment de la sortida, l’alcalde de Salisbury li feu entrega d’una carta i un paquet de te per portar-lo durant tot el trajecte i entregar-lo, de manera simbòlica a Norwich. La ruta fou realment dura, amb constants tobogans que van donar greus problemes de cadera a l’atleta, provocant-li un dolor molt intens durant bona part del recorregut. Una complicació gastrointestinal que va aparèixer a la primera nit va ser un altre dels grans obstacles amb els que es va trobar l’Alexandra, provocant que no podes seguir el regim nutricional i d’hidratació isotònica previst. A pesar de les dificultats, l’ atleta va igualar el seu record de 24 hores en pista amb una mica més de 164 km, va passar les 48 hores amb 298 km per completar els 315 km en 50 hores i 19 minuts.| L’ultrafondista va fer una entrada amb volta d’ honor a l’estadi del Norwich City FC a la mitja part del derbi amb el Swansea mentre era aplaudida pels 27.000 espectadores que omplien el camp. L’Alexandra va fer entrega de la carta i el paquet de te al director de Foodbank a Norwich i es va intercanviar camisetes amb Mr. David McNally, director executiu del Norwich FC. Posteriorment l’atleta i el seu equip foren rebuts en el Boardrom de l’estadi a on els esperava la famosa cuinera y presentadora Delia Smith, els directius del Norwich FC y altres autoritats. Aquest repte forma part d’una serie de tres que l’Alexandra Panayotou està fent al Regne Unit a favor de Foodbank i Trussell Trust. El proper repte seran 24 hores en pista, on l’atleta espera batre el seu actual record de 185 km en ruta, i tindrà lloc a principis de febrer a Londres. Finalment realitzarà un últim repte de multi dies entre els mesos de maig i juny.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.