S’HAN EXAHURIT LES INSCRIPCIONS DELS 10KMS URBANS DE MANRESA

0
472

A falta de sis dies per la cel.lebració de la vuitena edició dels 10 KMS URBANS DE MANRESA, aquesta tarda de dilluns s’han exahurit les possibilitats de formalitzar mes inscripcions al haver arribat al limit fixat per l’organització. La cursa manresana, en aquests set anys de vida que te, nomes ha fet que creixer fins a arribar a l’excel.lent situació actual. Diumenge serà una festa de nou la que es viurà per els principals carrers de la capital del Bages, en poder veure a un bon gruix de excel.lents atletes que lluitaràn per el titol català de l’especialitat. Cal esmentar l’important participació que ja hi ha confirmada: el recordman català de la distància CARLES CASTILLEJO (Kafewake Li Ning Gu) sortirà com a favorit a la victòria. Però aquesta no serà facil davant la competència que de ben segur li presentarà l’atleta de FC Barcelona POL GUILLEN -guanyador en 4 de les 7 edicions viscudes-. Tanmateix l’atleta maresmenc MARC ROIG (CA Laietània), els andorrans TONI BERNADÓ i MARCOS SANZA, l’atleta d’origen magrebí MOHAMED BENHMBARKA (CA Barcelonès), i l’atleta local JUST SOCIATS (Avinent Manresa) son opositors a llocs capdavanters de la cursa. | En l’apartat femení, es notaràn molt les absències per lesió de la navarclina ROSA MORATÓ (València TyM) i de la manresana MERITXELL CALDUCH (FCB) que sumen entre les dues 5 victòries absolutes en la prova manresana. Han confirmat la participació l’anoienca ANNA BOVÉ (FCB), la ucraniana afincada a Catalunya INNA LEBEDIEVA (JA Sabadell), la tarragonina MARTA GALIMANY (ISS-L’H) i la local MERITXELL SOLER (Avinent Manresa) que a priori, son les millor posicionades a aconseguir la victòria, tot i que encara no està confirmat, no es descarta la participació de LIDIA RODRIGUEZ (Santutxu), que en el cas de confirmar-se definitivament fora la clara favorita al titol. La cursa, que donarà el tret de sortida a les 10,30 hores des de el Passeig Pere III -zona Ben Plantada-, tindrà el tradicional recorregut, degudament homologat per la FC d’Atletisme, amb l’arribada en el mateix Passeig Pere III -zona Crist Rei-.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.