Torna la Mitja Marató de Salou.

0
398

Ja tenim a prop a la Mitja Marató de Salou, la Mitja més nadalenca, el 18 de desembre.
Tornen els 21km pel litoral de la Costa Daurada, amb un recorregut que l’any passat va enamorar als corredors i corredores, i què destaca per la seva varietat. També tornen els 5 km per què tothom hi pugui córrer i què ningú es quedi a casa. La Mitja de Salou és per a tothom. Aquest any l’empresa WIN ha apostat per la cualitat, i organitzará la Mitja Marató conjuntament amb la empresa tarragonina Running Solutions, organitzadora de diverses proves de running a la comarca.| S’espera amb aquest acord donar un impuls a la Mitja Marató de Salou i convertir-la en el futur en una de les grans. També es celebrará la cursa infantil que enguany comptarà amb prop de 400 nens i nenes. A l’arribada es mantindrà la PASTA PARTY que tant agrada als corredors i què reposa les forces després de la cursa. Tota la Info la teníu a www.mitjadesalou.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.