CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS CADET

0
427

L’ISS-l’Hospitalet, segon en noies i tercer en nois
Aquest dissabte 15 d’octubre s’ha celebrat la Final del Campionat d’Espanya de Clubs Cadet a les Pistes d’Atletisme del Rio Túria, València. El Campió estatal ha estat el Playas de Castellón tant a la categoria masculina com a la femenina. L’ISS-L’Hospitalet s’ha proclamat subcampió de la categoria femenina i tercer a la masculina. L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit la tercera posició en noies.| L’Avinent CA Manresa s’ha classificat en la setena posició de la categoria femenina, la Joventut Atlètica de Sabadell cinquè en la masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya sisè també en nois.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.