AINHOA MURUA: “HA ESTAT UN PODI DUR I DE NIVELL”

0
318

La triatleta espanyola ha guanyat en el que ha estat el seu debut a la Garmin Barcelona Triathlon 2011
A la categoria femenina es preveia una lluita molt apretada entre les tres grans preferides: Ainhoa Murua, Nicola Spirig i Jodie Stimpson, i les tres van complir fidelment els pronòstics, amb uns resultats que ja es presagiaven a partir de la segona transició. No obstant, Murua afirmava a la seva arribada que ha estat “un podi dur i de nivell”.| Va començar la natació sent avançada per Nicola Spirig però l’espanyola, que aquesta temporada ha fet una temporada perfecta, es va situar ràpidament en les primeres posicions del tram en bicicleta i el de a peu, liderant ja la categoria elit femenina i mantenint un pols amb la suïssa Spirig i l’anglesa Stimpson. Murua, que ha aconseguit una plaça olímpica per als propers Jocs Olímpics de 2012, va fer un temps de 1:51:54, per davant de Nicola Spirig (1:53:49) i de la guanyadora de les dues darreres edicions de la Garmin Barcelona Triathlon i l’actual campiona del Món per equips, Jodie Stimpson, amb un crono de 1:54:58. La quarta posició va ser per la catalana Anna Godoy (1:58:05) i la cinquena per Ricarda Lisk (2:00:51).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.