AINHOA MURUA: “HA ESTAT UN PODI DUR I DE NIVELL”

0
461

La triatleta espanyola ha guanyat en el que ha estat el seu debut a la Garmin Barcelona Triathlon 2011
A la categoria femenina es preveia una lluita molt apretada entre les tres grans preferides: Ainhoa Murua, Nicola Spirig i Jodie Stimpson, i les tres van complir fidelment els pronòstics, amb uns resultats que ja es presagiaven a partir de la segona transició. No obstant, Murua afirmava a la seva arribada que ha estat “un podi dur i de nivell”.| Va començar la natació sent avançada per Nicola Spirig però l’espanyola, que aquesta temporada ha fet una temporada perfecta, es va situar ràpidament en les primeres posicions del tram en bicicleta i el de a peu, liderant ja la categoria elit femenina i mantenint un pols amb la suïssa Spirig i l’anglesa Stimpson. Murua, que ha aconseguit una plaça olímpica per als propers Jocs Olímpics de 2012, va fer un temps de 1:51:54, per davant de Nicola Spirig (1:53:49) i de la guanyadora de les dues darreres edicions de la Garmin Barcelona Triathlon i l’actual campiona del Món per equips, Jodie Stimpson, amb un crono de 1:54:58. La quarta posició va ser per la catalana Anna Godoy (1:58:05) i la cinquena per Ricarda Lisk (2:00:51).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.