Roger Campoy ( FC Barcelona) i Laura Gómez (JAS) guanyadors absoluts en una multitudinària carrera de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell

0
445

La popular carrera de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell , dins de les nova proposta atlètica de la Sabadell run sèries , ha tornat a deixar un sabor de boca entre els amants de l’atletisme de fons en ruta ja que prop d’un miler d’atletes han completat amb èxit el recorregut en un matí assolellat de diumenge i amb un temperatura ideal per a la pràctica de l’atletisme.Així mateix els atletes sabadellenses han estat els grans protagonistes amb molt bons registres i diverses places de podi tant en la classificació absoluta com per categories masculina com a femenina d’entre la massiva presència d’atletes de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS) i els amfitrions del Club Natació Sabadell (CNS).| En la categoria masculina la victòria absoluta ha estat per a l’atleta del Futbol Club Barcelona , Roger Campoy que en la seva primera participació en la carrera ha creuat la línia de meta en solitari amb un crono de 30 minuts i 52 segons , el primer atleta local ha estat el guanyador de l’any passat , Miquel Blanchart (JAS) que ha ocupat la 5ª plaça absoluta i entre els 10 primers classificats s’han situat Sergi Silvero (JAS) 6º , Pere Ordoñez (JAS) 7º , Jordi Cruz (JAS) 9º i Marc Otero (JAS) 10º. En l’apartat de categories s’ha obtingut els següents podis : Aquilino Soto (CNS) 3º classificat en M-80 , Miguel Martin (CNS) 3º classificat en M-70 , Josep Girvent (D.Català) 3º en M-50 , Josep Ramón Garriga (CNS) 2º en M-50 , Marc Otero (JAS) 2º en M-35 , Pere Ordoñez (JAS) 1º en M-35 , Sergi Silvero (JAS) 3º M-30 , Miquel Blanchart (JAS) 2º M-30 , Adrià Carnet (CNS) 3º sub-20 , Jordi Mañosa (JAS) 2º sub-20 , Enric Basallote (CNS) 3º junior. En la categoria femenina victòria absoluta per la junior Laura Gómez (JAS) amb un temps de 39 minuts i 5 segons , seguida de la campiona de Catalunya de marató Anna Rosa (FCB) i tercer lloc en el podi per a Esther Montosa (JAS) i entre les 10 primeres s’han classificats les locals Teresa Farriols (CNS) 5ª i Marta Cusido (CNS) 10ª. En categories : Isabel Sánchez (JAS) 1ª en W-50 , Teresa Farriols (CNS) 1ª en W-45 , Lisa Cockburn (CNS) 3ª W-45 , Núria Ramírez (CNS) 3ª W-35 , Marta Cusido (CNS) 2ª W-35 i Jania Ignacio (JAS) 1ª sub-20. Dins de les sempre disputades classificacions de socis i sòcies del Club Natació Sabadell cal significar els triomfs de Miquel Blanchart i Laura Gómez. Totes classificacions completes i el diploma acreditatiu es pot consultar a la pàgina web http://www.cursacns.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.