LA GARMIN BARCELONA TRIATHLON 2011 HA BATUT RÈCORDS

0
311

Més de 5.500 participants i 36.000 espectadors. Aquestes són les xifres que ha deixat aquesta quarta edició de la popular triatló
La Garmin Barcelona Triathlon 2011 ha batut rècords. Si mesos enrere anunciàvem les grans xifres d’inscrits, que van obligar a la organització a tancar les inscripcions abans d’hora. L’èxit radica ara en el número de persones que s’han apropat a les immediacions del circuit, un total de 36.000, que han volgut donar el seu recolzament als més de 5.500 participants.| Malgrat el canvi d’ubicació de la sortida olímpica de natació, degut al fort onatge, i a la reducción de la distancia de la prova, que ha passat dels 1.500 metres originaris a 1.000m, ha estat una jornada festiva dominada pel bon temps.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.