LA GARMIN BARCELONA TRIATHLON 2011 HA BATUT RÈCORDS

0
416

Més de 5.500 participants i 36.000 espectadors. Aquestes són les xifres que ha deixat aquesta quarta edició de la popular triatló
La Garmin Barcelona Triathlon 2011 ha batut rècords. Si mesos enrere anunciàvem les grans xifres d’inscrits, que van obligar a la organització a tancar les inscripcions abans d’hora. L’èxit radica ara en el número de persones que s’han apropat a les immediacions del circuit, un total de 36.000, que han volgut donar el seu recolzament als més de 5.500 participants.| Malgrat el canvi d’ubicació de la sortida olímpica de natació, degut al fort onatge, i a la reducción de la distancia de la prova, que ha passat dels 1.500 metres originaris a 1.000m, ha estat una jornada festiva dominada pel bon temps.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.