JOAO SILVA GUNYA LA GARMIN BARCELONA TRIATHLON

0
314

El portuguès, que partia com a favorito d’aquesta quarta edició de la triatló, ha acabat la temporada proclamant-se clar guanyador Barcelona, 16 d’octubre 2011 No hi ha major satisfacció que venir per primera vegada a Barcelona i guanyar una triatló. Amb aquesta idea, somrient i acompanyat pels que considera “els seus amics” (els seus rivals a la prova), va tancar Joao Silva la seva participació a la Garmin Barcelona Triathlon, després de guanyar la prova amb un temps excel·lent, 1:45:43.| “Ha estat una carrera molt maca. M’he divertit molt”, afirma el portuguès després de la seva participació a la seva primera triatló a la Ciutat Comtal i després d’una carrera molt disputada entre els grans triatletes junior, en què finalment el portuguès va aconsiguir superat a Mario Mola, campió del món Junior al 2009, i a Fernando Alarza, campió a la mateixa categoria al 2010. Malgrat el canvi d’ubicació a la sortia de natació i la reducció a la distància de natació, que ha passat de ser de 1.500m a 1.000m, degut al fort onatge que bufava a la Platja de la Mar Bella, Silva, va guanyar el Garmin Barcelona Triathlon després d’encapçalar la prova en el recorregut a peu. El portuguès va tenir, al llarg de tot el recorregut, clars competidors, tant al circuit de bici com al de peu. Però va ser en aquest últim quan va aconseguir fer-se amb la primera posició en un temps de 1:45:43, el mateix crono que el segón classificat, i a porques dècimes es va situar Fernando Alarza amb 1:45:48. El quart classificat va ser Francesc Godoy (1:47:26) i el cinquè Albert Parreño (1:47:59)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.