JOAO SILVA GUNYA LA GARMIN BARCELONA TRIATHLON

0
403

El portuguès, que partia com a favorito d’aquesta quarta edició de la triatló, ha acabat la temporada proclamant-se clar guanyador Barcelona, 16 d’octubre 2011 No hi ha major satisfacció que venir per primera vegada a Barcelona i guanyar una triatló. Amb aquesta idea, somrient i acompanyat pels que considera “els seus amics” (els seus rivals a la prova), va tancar Joao Silva la seva participació a la Garmin Barcelona Triathlon, després de guanyar la prova amb un temps excel·lent, 1:45:43.| “Ha estat una carrera molt maca. M’he divertit molt”, afirma el portuguès després de la seva participació a la seva primera triatló a la Ciutat Comtal i després d’una carrera molt disputada entre els grans triatletes junior, en què finalment el portuguès va aconsiguir superat a Mario Mola, campió del món Junior al 2009, i a Fernando Alarza, campió a la mateixa categoria al 2010. Malgrat el canvi d’ubicació a la sortia de natació i la reducció a la distància de natació, que ha passat de ser de 1.500m a 1.000m, degut al fort onatge que bufava a la Platja de la Mar Bella, Silva, va guanyar el Garmin Barcelona Triathlon després d’encapçalar la prova en el recorregut a peu. El portuguès va tenir, al llarg de tot el recorregut, clars competidors, tant al circuit de bici com al de peu. Però va ser en aquest últim quan va aconseguir fer-se amb la primera posició en un temps de 1:45:43, el mateix crono que el segón classificat, i a porques dècimes es va situar Fernando Alarza amb 1:45:48. El quart classificat va ser Francesc Godoy (1:47:26) i el cinquè Albert Parreño (1:47:59)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.