Brooks patrocinador esportiu de la Sant Silvestre de Barcelonesa que es disputarà a Sant Cugat

0
305

La marca Brooks tornarà a ser patrocinador esportiu de la Sant Silvestre Barcelonesa, que es disputarà el proper 31 de desembre de 2011 al municipi de Sant Cugat i que té previst arribar als 3.000 corredors. Brooks serà un dels socis principals de la Sant Silvestre i que es converteix una de la més importants del calendari català de ruta. La filosofia de Brooks ha estat sempre promoure els esdeveniments esportius i impulsar l’atletisme a nivell nacional.
10 Km puntuable a la lliga championchip 2011
La 13ª Sant Silvestre Barcelonesa, que se celebrarà a Sant Cugat del Vallès, el proper 31 de desembre, serà puntuable per la Lliga d’internet Championchip’2011. El recorregut de la Sant Silvestre és 10 Km i homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.