Brooks patrocinador esportiu de la Sant Silvestre de Barcelonesa que es disputarà a Sant Cugat

0
401

La marca Brooks tornarà a ser patrocinador esportiu de la Sant Silvestre Barcelonesa, que es disputarà el proper 31 de desembre de 2011 al municipi de Sant Cugat i que té previst arribar als 3.000 corredors. Brooks serà un dels socis principals de la Sant Silvestre i que es converteix una de la més importants del calendari català de ruta. La filosofia de Brooks ha estat sempre promoure els esdeveniments esportius i impulsar l’atletisme a nivell nacional.
10 Km puntuable a la lliga championchip 2011
La 13ª Sant Silvestre Barcelonesa, que se celebrarà a Sant Cugat del Vallès, el proper 31 de desembre, serà puntuable per la Lliga d’internet Championchip’2011. El recorregut de la Sant Silvestre és 10 Km i homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.