LA CURSA DE 10 KM DEL CLUB NATACIÓ SABADELL ARRIBA Al SEU 21ª EDICIÓ AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ

0
316

Aquest diumenge se celebra la 21ª edició de la carrera de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell i ho fa amb una salut envejable i evidenciant una vegada més el seu gran poder de convocatòria ja que seran prop d’1.000 atletes els que prenguessin la sortida a partir de les 10 del matí l’espectacular sortida en la Gran Via davant de la seu històrica del Club Natació Sabadell| , per enfilar els primers metres pel pas subterrani a l’altura del carrer Tres Creus , continuar pel lateral de la Gran Via , Carretera de Caldes,Covadonga,Passeig Gaudí, Balmes, Lateral de la Gran Via, Vilarrubias,Bruges,Salut, Fortuny,Palanca , per enfilar tota la Rambla en sentit descendent i posteriorment ascendent , Passeig Manresa,ViaMassagué,Vilarrubias,Covadonga , Calassanç Duren, Balmes , fins a creuar la línia de meta situada a l’altura de la plaça del Mar I posteriorment ja tots els atletes accedir a l’interior de les instal·lacions del Club Natació Sabadell i gaudir dels serveis, obsequi commemoratiu ( una dessuadora ) massatges , vestuaris i dutxes i finalitzar la matinal atlètica amb el tradicional lliurament de premis a la diferents categories així com el sorteig d’una viatge per a dues persones a la mitja marató de Praga entre tots els participants.| MASSIVA PARTICIPACION D’ATLETES LOCALS
D’aquesta gran participació cal destacar el gran nivell dels atletes inscrits amb esment especial pels 2 clubs d’atletisme de la nostra Ciutat que presentessin uns potents equips , per part de la Joventut Atlètica Sabadell , destaca la presència del guanyador de l’any passat Miquel Blanchart , actual Campió d’Europa de triatló de llarga a distància i que es troba a tres setmanes de disputar el campionat del Món de triatló a Las Vegas , així mateix cal destacar als experimentats ,Sergi Silvero , Jordi Cruz que intentessin consolidar el seu liderat en les Sabadell run sèries 2011 i en apartat femení Esther Montosa busqués la primera plaça en la classificació de les Sabadell run sèries 2011 per part Club amfitrió , el Club *Natació Sabadell destaca l’elevat nombre de socis i sòcies participants liderades per Teresa Farriols.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.