LA CURSA DE 10 KM DEL CLUB NATACIÓ SABADELL ARRIBA Al SEU 21ª EDICIÓ AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ

0
467

Aquest diumenge se celebra la 21ª edició de la carrera de 10 quilòmetres del Club Natació Sabadell i ho fa amb una salut envejable i evidenciant una vegada més el seu gran poder de convocatòria ja que seran prop d’1.000 atletes els que prenguessin la sortida a partir de les 10 del matí l’espectacular sortida en la Gran Via davant de la seu històrica del Club Natació Sabadell| , per enfilar els primers metres pel pas subterrani a l’altura del carrer Tres Creus , continuar pel lateral de la Gran Via , Carretera de Caldes,Covadonga,Passeig Gaudí, Balmes, Lateral de la Gran Via, Vilarrubias,Bruges,Salut, Fortuny,Palanca , per enfilar tota la Rambla en sentit descendent i posteriorment ascendent , Passeig Manresa,ViaMassagué,Vilarrubias,Covadonga , Calassanç Duren, Balmes , fins a creuar la línia de meta situada a l’altura de la plaça del Mar I posteriorment ja tots els atletes accedir a l’interior de les instal·lacions del Club Natació Sabadell i gaudir dels serveis, obsequi commemoratiu ( una dessuadora ) massatges , vestuaris i dutxes i finalitzar la matinal atlètica amb el tradicional lliurament de premis a la diferents categories així com el sorteig d’una viatge per a dues persones a la mitja marató de Praga entre tots els participants.| MASSIVA PARTICIPACION D’ATLETES LOCALS
D’aquesta gran participació cal destacar el gran nivell dels atletes inscrits amb esment especial pels 2 clubs d’atletisme de la nostra Ciutat que presentessin uns potents equips , per part de la Joventut Atlètica Sabadell , destaca la presència del guanyador de l’any passat Miquel Blanchart , actual Campió d’Europa de triatló de llarga a distància i que es troba a tres setmanes de disputar el campionat del Món de triatló a Las Vegas , així mateix cal destacar als experimentats ,Sergi Silvero , Jordi Cruz que intentessin consolidar el seu liderat en les Sabadell run sèries 2011 i en apartat femení Esther Montosa busqués la primera plaça en la classificació de les Sabadell run sèries 2011 per part Club amfitrió , el Club *Natació Sabadell destaca l’elevat nombre de socis i sòcies participants liderades per Teresa Farriols.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.