Jordi Garcia (Cerrr Igualada ) i Anna Flaquer (Team Calella Triathlon)revaliden els seus títols de Campions de Catalunya absoluts d´aquatló

0
537

El Club Natació Badalona i el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses , van tornar a organitzar amb un rotund èxit la 9ª edició de l ´aquatló Ciutat de Badalona , enguany seu del Campionat de Catalunya absolut , individual ,Clubs i els grups d’edats de l´especialitat.Assolint un nou record d’inscrits tancant el plaç amb un total de 254 participants , dels que finalment 167 aquatletes (54 fèmines) van fer front a les distancies oficials de 2.500 metres de cursa a peu , seguits de 1.000 metres de natació a mar obert i els darrers 2.500 metres de cursa a peu , fins creuar la línia de meta instal·lada a la cèntrica Rambla Badalonina , davant mateix del Monument a Roca i Pi.| Dins de l’apart competitiu victòria molt celebrada pel Badaloní Jordi Garcia (Cerrr Igualada) que revalidava el seu títol de campió de Catalunya de l’any passat amb un temps final de 27 minuts i 20segons gaudint d’una avantatge de només 2 segons per davant del 2º classificat Albert Parreño (Club V02)completant el podi com 3º Genis Grau ( Castellfollit de la Roca-triatló) A les classificacions masculines per equips : 1º Centre Natació Mataró (Roldán-Samsó-López) 2º Club VO2(Parreño-Samaniego-Vallespín) 3º Club Natació Rubí (Calero-Venteo-Campos) A la vessant femenina també va revalidar el seu títol la Junior Anna Flaquer (Team Calella Triathlon) amb un temps de 31 minuts i 52 segons amb 51 segons per davant de la 2ª classificada Sheila Brillas (Centre de Natació Mataró) i 3ª Belén Hidalgo (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses).Per equips meritori doblet pel Centre de Natació Mataró (Brillas-Rivas-Brillas) , 2ª Club Natació Catalunya (Pí-Roucher-Asensio) i 3ª Club Natació Sabadell (Ureta-Sempere-Curto)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.