10 KMS URBANS DE MANRESA

0
318

Queden dotze dies per la vuitena edició dels 10 KMS URBANS DE MANRESA, i l’allau d’inscripcions rebudes fa que a dia d’avui, nomès quedin tres-cents dorsals per tancar inscripcions. Si tot segueix amb l’excel.lent ritme, es preveu poder tancar durant aquest proper cap de setmana. Des de Club Atlètic Manresa, entitat organitzadora, s’agraeïx que la cursa manresana, amb nomès set anys de vida, tingui aquesta plena acceptació entre la familia esportiva catalana. | Nomes recordar que les vies d’inscripció son: per internet en la web www.atletisme.cat, personalment a ESPORTS SAGI de Manresa, DOMINGO CATALAN de Barcelona, i a la Secretaria de l’entitat organitzadora, i per transferencia bancaria al compte asignat a CatalunyaCaixa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.