LA GARMIN BARCELONA TRIATHLON COMPTARÀ AMB UN GRAN CARTELL D’ELITS A LA CATEGORIA MASCULINA

0
422

Després de l’anunci del cartell d’elits femenines, ja està tancada la participació de la categoria reina masculina A falta de 5 dies per l’esperat inici de la Garmin Barcelona Triathlon 2011, la organització ja té els noms dels triatletes de la categoria elit masculina que participaran a la quarta edició de la popular triatló, entre els que destaquen grans noms, tant del panorama nacional com internacional.| La categoria masculina comptarà amb la participació del portuguès Joao Silva, guanyador de la última prova de las Series Mundials a Yokohama i líder actual del Mundial del 2012 (degut a que el terratrèmol de Japó va fer que la prova d’aquest circuit omputés pel proper any). A més, des del punt de vista internacional, el cartell es completa amb Jonas Djurback i David Ples, campions nacionals de Suècia i d’Eslovàquia, respectivament. També estaran a la línia de sortida el francès Nicolas Becker i el danès Rasmus Petreas. Per part dels nostres, la presència espanyola estarà encapçalada pel mallorquí Mario Mola (campió del Món Junior 2009 i quart a l’Europeu Absolut 2011) i Fernando Alarza (campió del Món junior 2010). Com és habitual la participació elit tindrà als millors triatletes catalans, encapçalats per Cesc Godoy (guanyador de l’edició 2009), Xavi Llobet (triatleta olímpic a Atenes), i Albert Parreño. Com a colofó final per aquest cartell de luxe, la quarta edició de la Garmin Barcelona Triathlon comptarà amb la presència dels tres millors triatletes del món que, malgrat que no participaran degut a la proximitat dels Jocs Olímpics 2012, que ha retallat la temporada de triatló, estaran com a espectadors. Parlem dels germans Alistair i Jonathan Brownlee, actual campion i subcampió del món, i el doble campió Mundial i estrella espanyola, Javier Gómez Noya Aquest últim, si bé competirà, manté la seva fidelitat per la prova barcelonina, ja que aquest serà el tercer any consecutiu en que estarà present.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.